seanse

(3 wyniki)
  • Słuchajcie, dziś dopiero skojarzyłam zależność taką, że gdy wychodzi ode mnie klient, to mnie zaczyna boleć głowa! Jakbym była wyczerpana energetycznie i emocjonalnie. Byłby ktoś chętny sprawdzić co powie na to tarot? Choć przyznam, ze nie wiem jak sformułować pytanie, bo miewam migreny niezależnie od pracy z klientami i tarotem...
  • Kino(5)

Jutro idę do kina, ja pierwszy raz będę oglądała film w 3D. Postawiłam sobie karty: talia Hanson Roberts - karty proste. 1. jak przebiegnie nam jutrzejsza wizyta w kinie - [b]4 kielichy[/b] 2. z jakimi wrażeniami ja wyjdę z seansu - [b]Sąd Boży[/b] 3. z jakimi wrażeniami wyjdzie M. z seanu - [b]10 mieczy[/b] 4. negatyw - [b]rycerz monet[/b] hmmm... chyba się troszkę zezłościmy, zdenerwujemy tak ogólnie. Pewnie wkurzy nas ten tłok i kolejki :) Ja będę zadowolona z filmu, będzie mi s...
  • Niedawno przechadzając sie na spacerze z kzynką ujrzałam salon tarota, postanowiłam zadzwonic do tej wróżki i umówić się na seans godzinny.Niewiem czemu ale jakoś podskórnie boje sie tego seansu. Nikt nigdy nie wrózył mi z tarota. Owszem byłam u dwóch wrózek które wróżyły mi z kart klasycznych i szczerze mówiąc rzadna nie wywróżyła mi prawdy, no poza drobnymi szczegółami,które każdy może zauważyć znając pewne prawa psychologii.Zawsze po takich seansach oprócz analizowania tego c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się