seanse

(4 wyniki)
  • Ostatnio przeczytałam książkę na temat channellingu i padła tam informacja, że Ouija może służyć początkowo do odbierania przekazów od Przewodników. Co o tym sądzicie?
  • Bardzo proszę o wypowiedzi osób które korzystały z usług wróżki Sary w Katowicach. Cena jest dość wysoka i zastanawiam się czy warto... Korzystałam z Zodiaka ale jest beznadziejny. Jeszcze kilka lat temu jak był tam wróż Alen to co innego - jego wróżby sprawdzały się w 100%! A może ktoś wie co się z nim stało?? Może przyjmuje gdzie indziej?
  • Byłam ostatnio u wróżki.Prawie wszystko co mi powiedziała było prawdą,o mnie,o mojej rodzinie,przeszłość.Miła atmosfera.Wróżka to młoda dziewczyna,ale bardzo sympatyczna.Jest tania i ma to coś w sobie.Koszt wróżby 30zł.Jej nr.0503-784-073.polecam.
  • jasnowidz(28)

Swego czasu trafiłam do jasnowidza i mogę Wam go spokojnie polecić. Przyjmuje w Płocku, nazywa się Mirosław Brzeziński, ma w Płocku gabinet bioenergoterapii. W porównaniu z Aidą, u której również byłam, jest bezkonkurencyjny. Dużo dokładniejszy i duuużo tańszy (Aida bierze 400zł i dostanie się do niej graniczy z cudem).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się