seanse

(3 wyniki)
  • www.multikino.pl/aktualnosci,pokaz,615.html "GRAMY W SINGLE! Reguły gry: Kup bilet Panie otrzymują miejsca parzyste Panowie miejsca nieparzyste wszyscy wchodzą na salę ;-) siadamy zerkamy w prawo.. zerkamy w lewo mhmm… uśmiechamy się do siebie i zawieramy znajomość… c.d.n.d.w. (czytaj: ciąg dalszy należy do Was) the end (życzymy wyłącznie happy endów)" i co Wy na to moi mili? Mnie się pomysł podoba, choć nie ukrywam, że staram się chodzić do kina...przed połu...
  • Pamiętacie piosenkę Kai Groniec? Samotni nie chodzą do kina Samotność ich w kinie zawstydza I szkoda im łez, by na filmie wzruszyć się Samotni przez wiosnę przeklęci Chroniczną tęsknotą dotknięci Nieważne, czy maj, czy październik Patrzą w dal A gdy noc nadejdzie Taki sen im się śni On jest w nim wymarzonym księciem Ona królewną zaklętą Samotni nie chodzą do kina Bo wstyd prosić o jedne bilet I gdy seans trwa Wśród beztroskich siedzieć par Samotni nie chodzą do k...
  • Może części z Was nie jest to przeżycie obce - ale dla mnie to był ekscytujący pierwszy raz! Byłam dziś w kinie na "Bezdrożach". Seans był TYLKO DLA MNIE :)))) Reeeweelacja ;))) Tak sobie pomyślałam, że w ciepły letni dzień, w zwiewnej sukience, z miłym towarzyszem u boku... mogłoby być jeszcze bardziej ekscytująco :))) na szczęście mamy zimę a do lata ładnych parę miesięcy hi hi hi ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się