Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      seanse

seanse

(6 wyników)
    • Może, któraś z Was była? Jak wyglądają takie seanse i jak wygląda sala? Czy wszystkie filmy, które akurat grają są wyświetlane w takich salach bo na stronie Multikina nie znalazłam na ten temat żadnej informacji. pzdr
    • tzn. na jakiej zasadzie to się odbywa? Kompletnie nie wiem...:) co zrobić gdy maluch płacze? gdzie przewinąć? są jakieś specjalne sale na seans? czy hałas nie przeszkadza dzieciom?
    • Dziewczyny, macie jakieś doświadcznia z chodzenia do multibabykina z niemowlakami? Moja dziecina jest z tych wrzeszczących i mało śpiących, zastanawiam się, czy kino by ją uspokoiło i mogłabym spokojnie obejrzeć film czy po 10 minutach musiałabym zwiewać...
    • czy ktoras z Was byla na takim seansie? jak tam jest? chcialabym sie wybrac bo w domu szlag mnie trafia ale troche sie boje bo moj prawie 2 miesieczny maluch do grzecznych nie nalezy ;)
    • Chcę się wybrać na taki seans dla matek z dziećmi, ale niewiem czy to dobry pomysł... Da się oglądać film kiedy pół sali to bobasy? Jest gdzie przewinąć dziecko? Jeżeli byłyście już wkinie ze soimi pociechami - posłóżcie radą, pliz!!! Monika - mama Inki (3 mies)
    • Dziewczyny, czy chodzicie z Waszymi maleństwami do kina ? W Multikinie są specjalne seanse dla matek z dziećmi. Podobno te seanse są ciche. Zastanawiam sie od którego miesiaca można zabrać na taki seans dziecko? Czy rzeczywiscie jest ściszony dzwięk? Moze któraś była i doradzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się