seanse

(5 wyników)
  • Chodzi oczywiście o laserową. Byłabym wdzięczna za informacją, gdyż mieszkam w Ełku i trudno mi się wyrwać do B-stoku... Dzięki z góry..
  • dostalam karnet do jaskini solnej i tak sie wlasnie zastanawiam jak tam jest (pierwszy raz sie mam zamiar wybrac): - na czym to wszystko polega? - co warto zabrac tam ze soba? (no bo przeciez chyba w dzinsach w srodku siedziec sie nie bedzie) - jakich efektow sie mozna po tym wynalazku spodziewac? Pozdrawiam
  • Proszę o radę. Końcem sierpnia mam ślub i w związku z tym chciałabym być równomiernie opalona, dlatego zdecydowałam się skorzystać z solarium. Czy któraś z Was mogłaby mi poradzić? Mam bardzo jasną cerę - jak mam się opalać żeby nie przesadzić? Jak długo mam leżeć pod lampą, ile seansów mi potrzeba i jakie przerwy robić między nimi? Jak mam się przygotować do opalania - mam się czymś smarować? Jeśli tak - to czym? Z góry dziękuję za pomoc.
  • Może i tematyka jest archaiczna ale dla mnie jest to nowe doświadczenie, mam 26 lat i jeszcze nigdy nie korzystałam ze sztucznego słońca,powiedzcie, czy warto spróbować?
  • Cześć!!! Mam pytanie do pań korzystających z solarium.Ile razy na ile minut i w jakich odstępach czasowych powinnam korzystać ze "sztucznego słońca" by opalić się na ładny brąz.Idę na solarium pierwszy raz i nie wiem czy lepsze będą 5ięcio czy 10sięcio minutowe seanse.Naturalnie opalam się bardzo szybko i mam z natury raczej podatną na opalanie karnację.Słyszałam że niektóre osoby potrafią się ładnie opalić na Ergoline już po trzech czterech dziesięcio minutowych seansach, ale ja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się