alexles 11.12.06, 12:18 krótko: ja chce duzo wiecej niz on. co z tym zrobic? zaczyna mi to coraz bardziej przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomas_torquemada Re: różnica temperamentów 11.12.06, 12:21 Najpierw powiedz mu w czym widzisz problem.. Jezeli nie jest Ci w stanie dac tego czego oczekujesz to mamy 2 warianty.. 1) Bedziesz z nim dalej ale bedziesz sie cholernie meczyc.. 2) Bedziesz z nim dalej ale zaczniesz szukac czegos na boku.. Zostaje 3 wariant: zostaw go. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: różnica temperamentów 11.12.06, 12:24 W zasadzie wyjscia sa dwa: albo sobie "przykrecisz srubke" i twoje niezaspokojone checi wysublimują w stronę sztuki, nauki, kultury, itp.; albo predzej czy pozniej pojedziesz w strone "skoku w bok", co da chwilowy relaks i solidną porcję kaca moralnego. Nie ma z tego dobrego wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzanks Re: różnica temperamentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 17:01 mialem podobnie z tym ze byla to sytuacja odwrotna kobieta mniejsze potrzeby a ja wieksze... na swoim przykladzie moge powiedziec ze nie przetrwalo to zbyt dlugo - i w cale nie musi byc skok w bok - powiedzialem to otwarcie ze moje potrzeby sa duzo wieksze - to jest chyba jedyne wyjscie - a zmienic on sie niezmieni bo widac taka jego natura! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś