soja

(3 wyniki)
  • Corka uczulona jest na bialka zwierzece. Kupuje wiec margaryny dairy free Pure slonecznikowa lub sojowa. Zagladam czesto na bloga pincake.blox.pl i tam blogerka poleca margaryny naturalne lub przynajmniej nieuwodorniane. Czy nie wiecie moze ktore to sa i gdzie moge je kupic?
  • Witam. mam 7 miesieczna coreczke, ktora jest alergikiem. Do tej pory dawalam mleko z Polski Bebilon Peppti 2, ale po aferze z produkcja tego mleka chce przejsc na jakies angielskie. Bardzo prosze o informacje jakie mleko angielskie mozna podac alegrikowi. Dziekuje i pozdrawiam wszystkie mamy
  • Chyba juz kiedys pisalam o skornych problemach mojej coreczki. Maya ma 3 miesiace. Klopoty zaczely sie gdy miala okolo cos okolo 4 tygodni. Policzki sa czerwone, zaognione z krostkami. Na raczkach i nozkach ma szorstkie, zaczerwienione placki. Skora na glowie jest sucha, luszczaca. Poniewaz moj maz i jego siostra sa alergikami dlatego jestem ostrozna, ale nie chcialam panikowac. Moze to moj blad. Kiedy zaczely sie te problemy zapytalam helth visitor czy to nie alergia na mleko. Ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się