kinia2210 11.05.07, 19:28 Mam taki problem, otoz za miesiac zoastane matka chrzestna rocznej dziewczynki.i tu pojawia sie pytanie co powinnam kupic na prezent?Co wasze dzieciatka dostaly na prezent od matki chcrzestnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosika78 Re: chrzciny 11.05.07, 19:40 Moja córka nie będzie co prawda chrzczona ale na chcinach kuzynki córa dostała piękne duże wydanie biblii. Moim zdaniem to dobra pamiątka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamroziuk Re: chrzciny 11.05.07, 20:09 Synek dostał biblię dla dzieci (trochę na wyrost, piękny obrazek Anioła stróża w ramkach na ścianę. Dziewczynce można sprezentować medalik na łańcuszku (oczywiście też na przyszłość). Daje się też pieniążki, no i oczywiście ładną kartkę. Od moich Rodziców synek zamiast kartki dostał taki srebrny obrazek śwęty z wygrawyrowanym napisem z tyłu. Ładna pamiątka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: chrzciny 11.05.07, 20:42 Moja corcia dostala lancuszek z wisiorkiem (na przyszlosc) i pamiatke chrztu Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: chrzciny 11.05.07, 21:43 mój synek tez dostał Biblię,taki srebrny obrazek na ściane no i krzyżyk z łańcuszkiem.a do tego troszke pieniązków i kilka zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: chrzciny 11.05.07, 23:31 Srebrny medalion - pamiątka chrztu, srebrną łyżeczkę, złoty łańcuszek z bardzo delikatnym wiosiorkiem ... a od chrzestnej pieniądze ) Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: chrzciny 12.05.07, 14:08 Roczne dziecko może też dostać i prezent "na teraz", jakiegoś przytulnego miśka czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś