szkoly

(14 wyniki)
  • zrobmy wielki protest w styczniu - o szkoly, mpk, wodociagi, drogi itd Nie mozna sie ograniczac do jednego to wtedy wiecej osob przyjdzie haryminks@gmail.com Skontaktujcie sie ze mna, to zrobimy w nowym roku prawdziwy protest. Wyznaczymy datę na dwa tygodnie przed w dogodnym terminie. Ja załatwię flagi i plakaty. Rozwiesimy je po całym miescie zeby z tysiac osob przyszlo a nie garstka. Zrobi sie w tym dniu strajk w szkole, wodociągach, mpk itd, ludzie beda sobie mogli wziac wolne. Jestem d...
  • prezydent zapowiada zamykanie szkol i przeksztalcanie ich w mieszkania, czy wiadomo, ktore szkoly sa brane pod uwage?
  • mam pytanko moze zaczniemy sie podwozic autami nawzajem, wtedy bedzie mniejszy korek i nie beda jezdzic auta tylko z kierowca. ja moge jutro kogos zabrac np. o godzinie 16.00 startuje z sobiecina na piaskowa gore. prosze o wpisy :-)
  • moze ktos wie co bedzie w koncu z V liceum ? i gdzie zostana przeniesieni jego uczniowie i kiedy ?! mam dziecko w tej szkole,a cialo pedagogiczne nie chce udzielic zadnych informacji ! czy jako rodzice nie mamy do tego prawa ?! wiedziec co bedzie dalej z edukacja naszych pociech? ja wiem ze nauczyciele jakos sobie poradza, ale co z uczniami ???
  • Witam, Tak jak w temacie szukam dobrej szkoly nauki jazdy w Walbrzychu. Jezeli znacie konkretnie jednego dobrego instruktora nauki jazdy i mozecie go polecic to bylo by jeszcze lepiej. Prosilbym rowniez o telefon. Z gory dzieki. pozdro
  • czas zrobic prawko ale gdzie walbrzych
  • Witam gdzie w Wałbrzychu 2 letnie studium w tym kierunku? Czy bez matury można studiować (2 lata)????
  • chce rozpoczac nauke w szkole policalnej, prosze o odpowiedzi osoby ktore uczyly sie w Cosinusie jak i w Zaku. gdzie lepiej udac sie do szkoly? co polecacie- Cosinus czy Żak. prosze o odpowiedzi
  • Witam czy ktoś chodzi do tej szkoły? Polecacie nie polecacie Podobno zamkneli szkołe na Alei Wyzwolenia i gdzieś w rynku maja ja otworzyc, obecnie szukam dobrej szkoły do nauki niemieckiego czy znacie dobrych lektorów w swoich szkołach jesli do jakiejs chodzicie z góry dzięki za odpowiedz
  • Przeporowadzam się do Dziecmorowic z cala rodzina. Do tej pory mieszkalam na Podgórzu. Nie wiem co robic.. Mój syn jest w 6 klasie ( SP 5)- obecnie konczy- jestesmy bardzo zadowloeni z tej szkoly. Moja córeczka pojdzie do klasy I i nie wiem.. czy dowozić córcię do szkoly na Podgórzu, czy zapisac do okolicznej 31.. Proszę o rady i ewentualne opinie co do tej szkoly. Z góry dziękuję.
  • Czy Spiewak i jego dworzanie dochowaja obietnicy i wyniosa sie z dotychczasowej siedziby starostwa przy ul. Zamkowej? Czy przekaza ja na potrzeby ktorejs z wałbrzyskich szkol? Ja osobiscie w to nie wierze i to z dwoch powodow. Pierwszy jest taki, ze generalnie nie wierze w obietnice przedwyborcze. Drugi zaś taki, że szczególnie nie wierze w przedwyborcze obietnice wałbrzyskiego sld!
  • www.walbrzych.biz/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=786 www.walbrzych.biz/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Szczawienko&show=783
  • Mam zaszczyt poinformowac wszystkich absolwentow IV Liceum Ogolnoksztalcacego ( obecnie ZSNr4 )w Walbrzychu o zblizajacym sie 50-leciu istnienia szkoly. W celu zebrania danych o bylych uczniach szkoly prosze o kontakt na adres krawczyk_maciej4lo@o2.pl. Jako jeden z organizatorow Zjazdu szukam osob chetnych do wspolpracy i wziecia udzialu w uroczystosci.
  • Podatki(4)

Jaśnie nam panujący gabinet jego ekscelencji Leszka Milera chce opodatkować uczelnie wyższe. W sumie moim zdaniem nie jest to głupi pomysł jeżeli chodzi o uczelnie prywatne, które w większości są zwykłymi maszynkami do robienia kasy. Jeżeli jednak chodzi o uczelnie państwowe uważam to za słaby pomysł. A może by tak opodatkować kościół???? Co wy na to????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się