szkoly

(13 wyniki)
  • uczy sie ktos z was tam? zapoznalam sie dzis z ich oferta i bardzo mi sie spodobala...jak nie dostane sie na psychologie, pojde tam...(poznan)wlasnie na 'podstawy psychologii' plus do tegfo jezyk angielksi..szkola trwa rok, pozniej moge probowac znow na UAM...tylko nie wiem, czy warto? przez dlugi czas planowalam isc na wsjo, ale zrezygnowalam..i chyba dobrze:)
  • hejka, wiadomo jak jest- matura juz prawie, to nasz wstep na studia, wiec na pewno jej wyniki wazniejsze niz ocena z przedsiebiorczosci. wobec tego stawiacie sie na lekcjach w szkole i pilnie uczycie ze wszystkich przedmiotow, czy tez, wzorem mnie, olewacie wszystko i skupiacie sie na nauce do matury? Moje przezycia: chodze na lekcje srednio 3-4 dni w tygodniu, jak ma jakies zaliczenie, spr, no albo przedmiot wart uczeszczania. takie wtorki np kiedy kroluje religia i wf opuszczam ...
  • Witam czy ktos z was zdawal/zdaje mature roz. z matematyki, a w szkole ma realizowana tylko podstawe ? pytam bo sam jetem w takiej sytuacji, zapisalem sie na kurs a tu szok, ludzie w klasach mat-biol maja po 11 h (!) (nie wiem czy tak jest wszedzie) mamty w tygodniu... a ja tylko 3... roznica miedzy nami jest jak niebo a ziemia, nigdy do kompletnych debili z matmy nie nalezalem ale teraz czuje sie jeszcze gorzej, w domu rowiazuje duzo zadan ale przyznajmi szczerze ze wielu zwyczajnie nie ...
  • Czy to prawda ze niektore szkoly oglaszaja wyniki matury juz w czwartek? a jesli tak to jakie i czy wsrod nich jest VIII LO im.Adama Asnyka?
  • jw
  • hmmm, wczoraj redaktorzy podawali D dzisiaj B w gazecie, ja zaznaczylem D, w tekscie byla mowa o klasach tylko dla dziewczat, ale skoro zostaly utworzone klasy tylko dla dziewczat to siła rzeczy chłopcy ktorzy byli wczesniej w klasach łaczonych , po odejsciu dziewczyn do single-sex women class zostali sami w only men class, wiec powstaly klasy jednopłuciowe, a co do odpowiedzi B to w tej odpowiedzi jest powiedziane ze school authorities, czyli jednej szkoly, a w tekscie nie jest m...
  • WAZNE(6)

czy jesli ktos nie napisze probnej matury nie moze przystapić do normalnej w maju? czy pisanie probnej jest warunkiem podejscia do tej juz normalnej. A moze nie ma zadnych konsekwencji z nie pisania jej? to bardzo dla mnie wazne, prosze o odpowiedz
  • szkoła(4)

Jak wygląda wasza nauka w szkole w III kl.? Czy nauczyciele więcej od was wymagają,niż w poprzednich latach?Robicie dużo testów na lekcjach?
  • witam mam pytanko jak wygląda ogłoszenie wyników maturek? :) jestem po prostu ciekawy czy dostane je tylko ja czy mi je może szkoła gdzieś rozwiesi (ma prawo rozwiesić)? :) chcialbym wiedzieć... wiecie coś? 86 moze? :) pozdrawiam
  • czy na studia skladacie tylko swiadectwo dojrzalosci z matury czy tez swiadectwo ukonczenia liceum? a jezeli trzeba skladac tez swiadectwa z liceum to mam isc do notariusza i zrobic kopie? prosze o odpowiedz.
  • W mojej ukochanej warszawskiej szkole oznajmiono mi ze my wyniki dostaniemy nie jutro tj 11.07 tylko ...12 czyli w srode!Czy ten babsztyl-dyrektorka ma prawo cos takiego robic?Bo chyba wszystkie inne szkoly oddaja matury we wtorek?!
  • niewiem czy w tym roku zdawac mature, nieczuje sie na silach(chodze do szkoly zaocznej, kazdy wie jaki tam poziom), mam pytanie czy jesli teraz niepodejde do matury czy mam prawo w ciagu 5 lat od ukonczenia szkoly podejsc do niej...czy tylko wtedy kiedy bede przystepowac do egzaminu i go niezdam mam te 5 lat, jak to jest.. niemoge nigdzie sie doszukac w necie na ten temat...prosze o odpowiedz.
  • siostra czeka, do kiedy musi poczekac? ktoś wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się