szkoly

(34 wyniki)
  • Jesli tak do to ktorej? Czy slyszalyscie o jakis dobrych? Ile kosztuje taka przyjemnosc? Kiedy powinno sie zapisac (w ktorym tygodniu ciazy)? A moze juz sie dowiadywalyscie i wiecie kiedy sie zaczynaja kursy? Bede wdzieczna za wszelkie informacje. Zamierzam rodzic na Klinice Uniwersyteckiej na Kopernika - Czy to ma jakies znaczenie? a moze tam sa tez jakies szkoly? Pozdrawiam Was cieplutko Kasia 20 tc
  • jw
  • Kiedy mozna sie wybrac do szkoly rodzenia zeby nie wyjsc na "przesadystke", zeby nie bylo "za wczesnie"? Jestem w 13 tyg. ciazy, bede rodzila przez cesarke i istnieje bardzo wysokie prawdopodobienstwo, ze za jakis czas na stale wyladuje w lozku - i tak juz do rowiazania. Pierwsze dziecko urodzilam w 27 tygodniu - istnieje ryzyko przedwczesnego porodu ( krotka szyjka na 2 cm), a chcialabym, poki jestem 'na chodzie' nauczyc sie czegos o pielegnacji maluszka.
  • Pytanie jak w tytule plus...czy warto? Wciaz sie zastanawiam, bo słysze tak rozne opinie na ten temat, że mam mętlik w głowie. Jak myślicie? lilypie.com/days/060101/4/0/1/+10[/img][/link][/center]
  • Hej dziewczeta! Czy warto pojsc do szkoly rodzenia? Czy duzo to daje? Chodzi mi o to czy w praktyce to cos pomaga? dzieki za odpowiedz,
  • Dziewczyny, co zabrac do szkoly rodzenia: ide po raz pierwszy i nie wiem czy tylko dres czy mozna sie potem odswierzyc wiec moze maly recznik. Bede wdzieczna za pomoc.
  • jesli macie jakies sugestie w tej kwestii -dajcie znac prosze. kiedy trzeba sie tam zapisywac?pozdrawiam
  • mam 17 lat czy mozna dostac jakies zwolnienie od lekarza bo podczas tych dwoch ostatnich miesiecy nie chcialabym chodzic do szkoly.odpiszcie
  • Czesc dziewczyny, jestem dopiero na poczatku drogi (12tydzien), ale niestety nie moge znalezc informacji kiedy nalezy isc do szkoly rodzenia? Chcialamy wybrac taka, ktora wspolpracuje ze szpitalem (w Warszawie) gdzie bede rodzic. Moze macie jakies dobre doswiadczenia? Znalazlam strone z ocenami szpitali fundacji "Rodzic po ludzku", przyznam, ze niektore ceny zbily mnie z nog... Zalezy mi na fachowosci i do tego jestem strasznym tchorzem - wszystko mnie boli - ale chyba sa dobre i ni...
  • jestem na samym poczatku i nie wiem kiedy warto zaczac chodzic do szkoly rodzenia. nie mam zielonego pojecia o malych dzieciach i w ogole jestem przerazona, wiec chyba taka szkola mi sie przyda. Zwlaszcza ze panicznie boje sie porodu, ale staram sie o nim nie myslec. Czy szkoly rodzenia pomagaja? Od którego miesiaca mozna zaczac tam chodzic? Prosze powiedzcie
  • Hej, mozecie polecic jakas dobra ksiazke, ktora zastapilaby szkole rodzenia? Chodzi mi glownie o przygotowanie do porodu, cwiczenia oddechowe, itp... Z gory dzieki!
  • ja jestem w 20hbd mam lekarza z zeromskiego w krakowie i zastanawiam sie czy juz powinnam sie zapisac?
  • moze komus sie przyda informacja gdzie znalesc taka szkole, wiec wklejam link, znalezionej przypadkiem strony :) polki.wp.pl/kat,1676,wid,298070,wiadomosc.html
  • czy przy pewnym cc est po co chodzic do szkoly rodzenia?wlasnie staram sie o dzidzie:)i przeczytalam, ze operacja miesniakow jest bezwzglednym wskazaniem do cc, czy w takim razie szkola moze mi sie na cos przydac?pzdr:)
  • U mnie dopiero leci 15 tydzien ale chcialabym wiedziec keidy najlepiej sie zapisac. Myslalam, zeby zapisac sie do szpitala w ktorym mam zamiar rodzic (moze to w czyms pomoze bo do lekarza chodze w zupelnie innym miescie) wiem, ze bede chodzila sama bo meza napewno nie uda mi sie wyciagnac :( niestety mam nadzieje, ze bedzie tam chodzic kilka "samotnych" kobiet napiszcie jak TAM jest i czy jelsi bede sama to nie bedzie mi zbyt smutno no i kiedy najlepiej zaczac chodzic
  • Dziewczyny wlasnie dzwonilam na ul Puszczyka na Ursynowie. Ruszyl tam program darmowa szkola rodzenia i sa gotowi by zaczac od zaraz. Niestety dopiero 3 pary sie zapisaly a by zajecia ruszyly potrzebne jest min 5-6 par. Polozna jest bardzo mila i czeka na kolejne pary wiec zapisujcie sie !!! Oto tel do nich 644 88 35 / 644 88 21
  • chyba sie wykoncze do wtorku kiedy moja mama pojdzie do szkoły i wszystkiego sie dowie.jestem pewna ze na 100% dyrektorka sie nie zgodzi na indywidualne nauczanie :/ i powie ze mam chodzic do szkoły a ja mam duzy brzuszek jeszcze w dodatku z plecakiem pełnych zeszytów i książek :((
  • Witajcie drogie mamy. Ciekawa jestem czy macie jakies nowe nowiny na temat becikowego, ktore mialo zostac wprowadzone w stolicy? Podobno pomysl ten zostal odrzucony. Na pocieszenie mieli w stolicy utworzyc darmowe szkoly rodzenia dla ciezarnych, ktore mialy ruszyc w lipcu. Nie wiem gdzie szukac inf o tym. Moze wy cos wiecej wiecie na ten temat? Pozdrawiam Iza
  • Czy mógłby ktoś polecić szkołę rodzenia w stolicy?
  • Mam od poczatku ciazy zwolnienie lekarskie. Od polowy grudnia mam termin do szkoly rodzenia. Do tej pory bylo wszystko w miare ok, moglam chodzic, ale sie oszczedzac. A teraz przeszlam na Fenotorol i mam zalecone wieksze lezenie. Czy to jest dobry pomysl,zebym dojezdzala samochodem na sama teorie??? czy raczej zrezygnowac ze szkoly rodzenia??? Na rozpoznaniu mam napisane zagrozenie porodem przedwczesnym:( Czy istnieje mozliwosc nagrywania np wykladow na dyktafon??? uzyskania jakis...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się