szkoly

(9 wyników)
  • najlepiej z gimnastyką artystyczną. może ktos ma jakies doswiadczenia, moglby cos polecic?
  • GIMNAZJUM NR 1 W JAWORZE NIE TYLKO DBA O WYKSZTALCENIE UCZNIÓW ALE TEZ O ICH WYCHOWANIE NA PORZADNYCH LUDZI
  • Mundurki niejednokrotnie wyglądają na uczniach jak arabskie dżelaby. Źle skrojone i uszyte byle jak.
  • Wlasnie dowiedzialam sie, ze w moim gimnazjum sa organizowane wycieczki, zielone szkoly, niecodzienne lekcje plastyki i w ogole ze jest 'z klasa'. Nie wiem, jaki jest sens tej akcji w mojej szkole... na stronie pisze ze 3 klasy jezdza na zielone szkoly a 1 i 2 na wycieczki, dziwne, bo chodze do niej 3 lata i jakos nie bylo ZADNEJ... Zaciekawilo mnie rowniez to, ze na lekcjach plastyki wychodze do galerii fotografii i muzeum. Na prawde? Jeszcze sie z tym nie spotkalam... Dyskot...
  • Czy słyszeliście coś może o tej szkole. Warto tam posłać dziecko do pierwszej klasy? Pzdr. Patrycja
  • Witam, bardzo prosze o opinie nt.szkoly prowadzonej przez o.Pijarow w Warszawie (zajecia dodatkowe,poziom nauczania,czesne)Po za tym prosze o alternatywne szkoly podstawowe w Warszawie rowne poziomem podstawowce u Pijarow. Pozdrawiam, Czarna
  • Pracuję w jednej ze szkół ,które wzięły udział w tej akcji. Uważam,że akcja nie była dobrze przygotowana,gdyż wielokrotnie mieliśmy kłopoty techniczne: "uciekały" nam sprawozdania i ciągle proszono o dokonanie poprawek, które już nanieśliśmy. Było to bardzo denerwujące. Jeśli nie dostaniemy tytułu szkoły z klasą, będzie to wielkie świństwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się