Forum Nauka i edukacja Gimnazjum
ZMIEŃ
      szkoly

szkoly

(9 wyników)
    • widze coraz wieksze zainteresowanie naszym liceum w internecie.LUDZIE!! powariowaliscie??!! wiem,ze uczy sie tu wiecej niz w gimnazjum,ale to co sie dzieje w reytanie to naprawde paranoja... to jedna z najbardziej kujonskich szkol jakie znam...jest grupka osob ktora zlewa wszystko i imprezuje,ale wiekszosc po prostu kuje sie dniami i nocami... nie ma ani chwili wolnego czasu, wieczorne wyjscia z przyjaciolmi?? zapomijcie...
    • Czy w roku szkolnym 2010/11, na podstawie rozporządzenia MEN z 5 października 2010 r. dyrektor gimnazjum może skrócić naukę do 18 czerwca 2011 r?
    • W NYC szkoly publiczne dostaja okolo 10,000 na ucznia.
    • Nie wiem co to są te odwołania, u nas normalnie jest 2 nabór na wolne miejsca. Z tego co rozumiem to odwołania miały poskutkować zwiększniem limitu miejsc, i co- poskutkowało? Ktoś został przyjęty i na jakich zasadach?
    • Hej!! Ja się cieszę, że już po wszystkim, bo dziś gdy otwierałam swoją str na edu.com.pl, myślałam że nie wytrzymam. Ale udało się!!! Dostałam się na do Hoffmanowej na 18 pozycji, a wy? Czy jest ktoś jeszcze z Hoffmanowej?? I czy wiecie które warszawskie LO było w tym roku nabardziej oblegane?
    • Chcial bym zyczyc udanych wakacji takim osoba jak ja, ktore musze je jescze spedzac w niepewnosci stresie biegajac od szkoly do szkoly, bo wciaz mimo "bardzo dobrych wynikow w nauce" nigdzie sie nie dostali i nie wiedza kiedy to nastapi, no i co najwazniejsze nie wiedza gdzie spedza najblisze 3 lata. Po za tym chcialbym wszystkim tworca calego pomieszania z pokreceniem pogratulowac! Poprostu jestescie genialni slow mi brak zeby to okreslic. Powinni was wystawic w klatce w Zoo zeby...
    • Przedmiot: Ameryka. Program: Propaganda zywieniowa (Coca-cola, hamburgery, jedzenie tluste i slodkie); mycie/oczyszczanie mozgu w TV; Dlaczego lubie filmy amerykanskie w kinie? Co jest fajne w mowieniu po angielsku a nie po hiszpansku/francusku? Dlaczego w US nie ma chodnikow? Jak amerykanin wyobraza sobie historie ziemi...tylko 100 lat temu; Ile panstw ma swiat wedlug obywateli USA; kto jest malarzem wedlug amerykanina? Co to jest poezja USA? Dlaczego amerykanie maja wiecej p...
    • To niszczyciel polskiego harcerstwa w l.50. Tworzyl bolszewickie "druzyny walterowe". Komunista. "kosmopolityczny socjalista" Na pochybel mu.!
    • To co znaczy zawieszenie,jak mozna do szkoly przychodzic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się