Gość: elf IP: *.wlb.vectranet.pl 22.04.08, 04:49 czas zrobic prawko ale gdzie walbrzych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: szkoly jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 22.04.08, 08:43 Nie wiadomo gdzie isc tez chce. Dzwonilam po tych szkolach i zamiast info to psioczyli na innych. Ktos ma kurs za 1200 zł to psiocza na niego bo chyba malo chce za kurs. reszta ma droższe i gadaja na siebie. Dzwonilam do Drzewieckiego Czapskiego Stoklosy wszyscy maja drogo Kto wie gdzie jest ten kurs za 1200zl. albo najlepiej isc do wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: szkoly jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 09:01 Stoklosa w bylym NOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: szkoly jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 22.04.08, 13:18 ja bylam u Zająca i siedem razy w plecy. Oni już uwazaja ze my mamy kasy to winduja cene. Drogo wcale nie znaczy dobrze. ale gratuluje tym co zdaja za pierwszym razem. koleś moj chodzi gdzies na piaskowej za 1200. a moj kuzyn chodzi do drzewieckiego za 1400 i nawet nie dostał zadnych testow. Niech kazdy sam decyduje gdzie chce isc a nie slucha bzdet konkurencji. Każdy ma rozum wie co robi. A oni sami sie wyniszcza zadzwon do jakies szkoly jazdy to sie nasluchasz. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: szkoly jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 09:33 polecam Fundację "Wałbrzych 2000" na Piskowej Górze, super instruktorzy - zdałam za pierwszym razem, serdecznie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow Re: szkoly jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 10:40 Kurs za 1200 jest u Zajaca, polecam bo zdalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szkoly jazdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.08, 11:06 Ten temat był już wiele razy , sprawdz wyniki w starostwie to będziesz wiedziała gdzie pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: szkoly jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 22.04.08, 16:18 kurs za 1200 jest w #AUTOFANIE# na piaskowej.materiały dostajesz gratis( książka z testami,podręcznik i plyta).Polecam bo chodziłam.Gościu jest spoko,bardzo cierpliwy.Ma podejście do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: szkoly jazdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.08, 16:32 Polecam szkole Pana Machowskiego :) dobre podejscie ma do kursantow i dobrze uczy :) sam dokupywalem jazdy u niego bo poczytalem na forum ze duzo osob go chwalilo i co ? dobrze zrobilem :) po jego lekcjach poszedlem na egzamin i zdalem :) a duzo wynioslem z jazdym z nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: szkoly jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:33 Ja polecam szkołe Tomasza Zająca na Starym Zdroju wypas nauczyciel i zdałam za pierwszym razem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art deco Re: szkoly jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 22.04.08, 22:48 ja polecam j.czapskiego fakt ma kurs za 1400zl ale w tym sa materialy do szkolenia ,lekarz na miejscu nie trzeba jezdzic po lekarzach mila i fajna atmosfera.ja szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: szkoly jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 09:53 AUTOFAN???? chyba się zle czujesz? szkola na przedostatnim miejscu w rankingu szkól w powiecie wałbrzyskim. Instruktor strasznie olewczy tryb zycia, elka robi za taxi, pozatym wiele innych minusow kotrych nie chce wypisywać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: szkoly jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 23.04.08, 11:05 farmazony piszesz gg bo akurat robilem tam kurs i jestem zadowolony. chyba masz zal ze tobie dupy nie wozil. Mam kilku kolegow ktorzy u niego robili i zawsze bylo ok. ale pewno jestes gamoniem ktory 100razy zdaje i nie moze zdac. kup sobie woz z koniem to dasz rade. gg jestes pewno z konkurencji a wy wszyscy na siebie nawijacie. wiecej rozumu zanim komus dupe obrobicie ja tez pracuje na strefie i tez pare dziadow jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: szkoly jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 11:25 statystyki mowią wszystko... wszyscy wszystko podciagaja pod konkurencje a gdzie Ci zwykli uzytkownicy? a co moze wszyscy instruktorzy jezdzaz laptopami i tylko komentarze na forum piszą. Gdzie jest kres twoje glupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: szkoly jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 23.04.08, 11:32 zanim palniesz sie zastanow. czytalem opinie o wiekszosci szkol jazdy. stoklosa same cacy i reszta choloty. wala cie w rogi a ty w to wierzysz. poczytaj jak siebie opisuja i wlacz mozg. kto to napisal. chyba slonce ci mozg wypalilo a ty sie na to nabierasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: szkoly jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 23.04.08, 11:26 zgadzam sie z grzeskiem facet jest ok. przynajmniej bez stresu chodzilem na kurs. masz racje to robota konkurencji. chodze do IIIlo i jest jeszcze pare osob co bylo u niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: szkoly jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 11:37 zobaczcie sobie w WORDZIE jaką zdawalnosc maja poszczegolne szkoły. Przykro mowiąc ale auto fan ma bodajrze zdawalnosc za 1 razem na poziomie 25% Taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: szkoly jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl 23.04.08, 11:45 napisz gg z jakiego syfu jestes. wszyscy oni sa dobrzy na odstrzal. bylem swiadkiem jak drzewiecki gadal na czapskiego laczynskiego biela. wszyscy sa po tych samych pieniadzach. zejdz na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: szkoly jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 11:51 To jest moja opinie i nie bede tutaj sprzeczał się z toba. Za mna przemawiają fakty a za toba co? pamiętaj ze nie sposób nauczyć i spowodować żeby zdał zdolny kursant prawko ale nauczyc niemote jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: szkoly jazdy IP: *.gprs.plus.pl 23.04.08, 13:31 najlepiej do TORUSA,chociaz nie wiem jak teraz tam jest po smierci najlepszego instruktora Pana Wojtka Domańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myslacy Re: szkoly jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:28 W jakim ku.. WORDZIE !!!! ??? Statystyki zdawalnosci sa w Starostwie, bo to Starosta ma nadzor nad szklami jazdy, a nie WORD !!! W WORD nikt Ci nie powie o statystykach baranie jeden !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robcio105 Re: szkoly jazdy-ok centrum 27.04.08, 20:06 Polecam szkołę w OK centrum u Pana Marka-rewelacyjny facet i niesamowicie dużo potrafi przekazać informacji, zaiast ściemniać laski-jak to robi większość instruktorów. Mi udało się zdać za pierwszym razem. pozdrawiam Agnieszka D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: szkoly jazdy-ok centrum IP: *.wlb.vectranet.pl 27.04.08, 20:27 co ty gadasz za głupoty.Że niby on lasek nie kręci. Jakoś dziwnym trafem policja przyłapała owego Marka jak posuwał swoją kursantke w lesie.Czy dalej masz o nim tak dobre zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: szkoly jazdy-ok centrum IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.08, 21:20 zastanowcie sie, co piszecie, on ma zone i dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: szkoly jazdy-ok centrum IP: *.wlb.vectranet.pl 28.04.08, 05:09 własnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinf. Re: szkoly jazdy-ok centrum IP: *.wlb.vectranet.pl 28.04.08, 06:38 a co to przeszkadza.Własnie widac jakim jest człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: szkoly jazdy-ok centrum IP: *.wlb.vectranet.pl 29.04.08, 05:29 tak to prawda to byla kobieta mojego kolegi Odpowiedz Link Zgłoś