Gość: ja IP: 178.235.51.* 05.08.10, 18:35 chce rozpoczac nauke w szkole policalnej, prosze o odpowiedzi osoby ktore uczyly sie w Cosinusie jak i w Zaku. gdzie lepiej udac sie do szkoly? co polecacie- Cosinus czy Żak. prosze o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cs Re: Cosinus czy żAK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 20:25 Same shit different name. Obie to firmy, a nie szkoly, ale tylko takie mamy w regionie wiec lepszych nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Cosinus czy żAK? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.08.10, 11:49 nio nie do końca się zgodzę, sama skończyłam teraz cosinusa i jestem zadowolona. nauka była za free, jak coś się działo od razu panie z sekretariatu do mnie dzwoniły - fakt poziom nie jest jak na studiach, ale do nauki tez się trzeba przyłożyć jak się chce zaliczać semestry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchaczkaa Re: Cosinus czy żAK? IP: *.compi.net.pl 17.09.10, 17:19 zależy czego szukasz... mi tam gra, przynajmniej nie muszę kasy bulic, a potem będzie tytuł technika, wiec czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbomediator Re: Cosinus czy żAK? IP: *.compi.net.pl 28.09.10, 15:47 wiesz ja chodzilem do Żaka przez semestr i dla mnie porazka, nauczyciele nie przychodzili na zajecia a my nic o tym nie wiedzieliśmy... ogolnie nas zlewali... no ale chcialem skonczyc administracje, no i poszedlem do coinusa no i totalnie inne podejscie, jak cos sie walilo to od razu mialem telefon, i inaczej traktuja sluchacza, wiec to dla mnie wykladnia i stad polecam Odpowiedz Link Zgłoś