Gość: lisek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 18:02 czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, jak najtaniej dostać się do Walencji? (najchętniej tanie linie lotnicze, również z poza Polski) Serdecznie pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arturos01 Re: Walencja 24.06.04, 19:52 Napewno tanimi liniami do Madrtyu lub Barcelony. Potem jak ma być naprawde tanio to autostopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Walencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 12:40 :-) dziękuję !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Re: Walencja IP: *.cargosped.pl 17.08.04, 13:13 Jechałam kilka lat temu do Walencji, mnie najbardziej zależało na bezpieczeństwie podróży. Dlatego wybrałam wariant: autobus liniowy do Barcelony, tam przesiadka na ichniejszy PKS - super komfortowy, choć niezbyt tani. Tak jest najmniej motania, chociaż podróż trwa 2-3 dni. Możesz też spróbować kupić przelot do barcelony/Girony z wizzair, ale oni latają tylko do 15 września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Pryk Re: Walencja IP: 212.51.203.* 17.08.04, 14:24 Walencja!!! Zdejm koszulę przytul czule jeszcze raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś