Dodaj do ulubionych

ceny papierosów

IP: *.uwoj.wroc.pl 04.08.06, 11:30
Ile kosztują w Bułgarii papierosy? Chodzi mi glównie o LM badz Malboro.
Obserwuj wątek
    • des4 Re: ceny papierosów 04.08.06, 12:48
      Miejscowe są tanie ok 2 lewy za paczkę, zagranicze marki bardzo trudno kupić, a
      jeśli już to ceny mają podobe do polskich o ile nie wyższe. Jeśli jedziesz
      samochodem lub autokatem polecam zakupy papierosów w strefie wolnocłowej na
      przjściu rumuńsko-bułgarskim. Można też kupić fajki z przemytu. Jadąc z Kraneva
      na wypad do Varny jechaliśmy taksówką i taksówkarz na bazarze zaprowadził nas
      do znajomego sprzedającego taki towar. Za ukraińskie Marlboro mentolowe
      zapłaciliśmy ok. 20 lewów za karton....
      • Gość: ania Re: ceny papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:24
        a ja polecam ich fajki Victory super - pyszne i bardzo tanie (przynajmniej
        2lata temu:)mam nadz,ze w tym tez, bo niedługo wyjezdzam.pozdrawiam
    • superkotka Re: ceny papierosów 05.08.06, 13:50
      papierosy typu l&m, westy czy marlboro bez akcyzy (czyli tańsze, bo około 6-8
      złotych)można kupić dopiero po 22 godzinie, z akcyzą, droższe o pare dobrych
      złotych przez cały dzień. Ja osobiście radzę zabrać fajki z Polski (chociaż
      niektórym smakowały LMy -te bez akcyzy);)
      • Gość: Jurry Re: ceny papierosów IP: *.chello.pl 06.08.06, 20:23
        Ja kupowalem w bulgarii Victory. ALe po co kupowac papierosy w Bulgarii. Na
        granicy w sklepie wolnoclowym np. miedzy Wegrami a Rumunia karton Malborasow
        kosztuje ok. 5-6 euro. Ja mialem zamiar rzucic palenie dlatego nie kupilem na
        granicy
    • Gość: loverka Re: ceny papierosów IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 14.08.06, 16:53
      hmm papierosynie sa drogie
      kupilismy raz takei jakeis rozowe za 2,40lewa typwoo damskie tzn. bardzo slabe
      az kolezanka sobie sciagla filtr heh ;]
      druga marka jaka kupowalismy byly poapiersoy podobne z wyglądu do viceroyow
      czerownych - w cenie tez ok. 2,40lewa za paczke
      po drodze ejdnakze mozesz sobei kupic na ukrianskeij granicy dobrych fajek- my
      kupilsimy LMy niebieskie za 3zl
      pozdr i zycze milych pojarunków ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka