Gość: Ewelina IP: *.uwoj.wroc.pl 04.08.06, 11:30 Ile kosztują w Bułgarii papierosy? Chodzi mi glównie o LM badz Malboro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
des4 Re: ceny papierosów 04.08.06, 12:48 Miejscowe są tanie ok 2 lewy za paczkę, zagranicze marki bardzo trudno kupić, a jeśli już to ceny mają podobe do polskich o ile nie wyższe. Jeśli jedziesz samochodem lub autokatem polecam zakupy papierosów w strefie wolnocłowej na przjściu rumuńsko-bułgarskim. Można też kupić fajki z przemytu. Jadąc z Kraneva na wypad do Varny jechaliśmy taksówką i taksówkarz na bazarze zaprowadził nas do znajomego sprzedającego taki towar. Za ukraińskie Marlboro mentolowe zapłaciliśmy ok. 20 lewów za karton.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ceny papierosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:24 a ja polecam ich fajki Victory super - pyszne i bardzo tanie (przynajmniej 2lata temu:)mam nadz,ze w tym tez, bo niedługo wyjezdzam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
superkotka Re: ceny papierosów 05.08.06, 13:50 papierosy typu l&m, westy czy marlboro bez akcyzy (czyli tańsze, bo około 6-8 złotych)można kupić dopiero po 22 godzinie, z akcyzą, droższe o pare dobrych złotych przez cały dzień. Ja osobiście radzę zabrać fajki z Polski (chociaż niektórym smakowały LMy -te bez akcyzy);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurry Re: ceny papierosów IP: *.chello.pl 06.08.06, 20:23 Ja kupowalem w bulgarii Victory. ALe po co kupowac papierosy w Bulgarii. Na granicy w sklepie wolnoclowym np. miedzy Wegrami a Rumunia karton Malborasow kosztuje ok. 5-6 euro. Ja mialem zamiar rzucic palenie dlatego nie kupilem na granicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loverka Re: ceny papierosów IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 14.08.06, 16:53 hmm papierosynie sa drogie kupilismy raz takei jakeis rozowe za 2,40lewa typwoo damskie tzn. bardzo slabe az kolezanka sobie sciagla filtr heh ;] druga marka jaka kupowalismy byly poapiersoy podobne z wyglądu do viceroyow czerownych - w cenie tez ok. 2,40lewa za paczke po drodze ejdnakze mozesz sobei kupic na ukrianskeij granicy dobrych fajek- my kupilsimy LMy niebieskie za 3zl pozdr i zycze milych pojarunków ;) Odpowiedz Link Zgłoś