Gość: Hess IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.12.09, 19:26 witam zastanawiam sie nad kupnem telewizji N. chodzi oczywiscie o antene i dekoder. co sadzicie. moze ktos juz ja ma?? poradzcie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negan Re: Telewizja N 06.12.09, 21:02 mam telewizję n i radzę dobrze przeczytaj regulamin i umowę. Walczę z nimi już któryś miesiąc i nie mogę doczekać się końca umowy. Miałem cyfrę i nie do końca pierwotnie byłęm zadowolony ale n to czyści wyzyskiwacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da da Re: Telewizja N IP: *.146.230.0.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.12.09, 21:25 ja mam ponad rok, kupilem na tuwima. wez sobie recorder jestem bardzo zadowolony z e-nki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Telewizja N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 22:06 Polecam N z recorderem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie polsat Re: Telewizja N IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.09, 07:25 wg mnie najlepsza n-ka ( najwięcej darmowych kanałów HD oraz dobry dekoder z nagrywarką) potem cyfra i na końcu cyfrowy polsat - dramat dramatów ( niekompetencja działu obsługi oraz opłaty za każdy kanał HD) Odpowiedz Link Zgłoś