Gość: Krajan IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.12, 00:14 Po cichu i nie bez wpadek rozpoczęła działalność Telewizja Prezydencka - czyli Materiał Biura Promocji Urzędu Miejskiego w Wałbrzychu. www.youtube.com/watch?v=eS-vXOf62Ro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sobiesław Re: Telewizja Prezydencka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.12, 00:18 Akurat przyda się przeciwwaga dla TVKłami i TWSwoja I tu jest szansa na informacje z "pierwszej ręki". Odpowiedz Link Zgłoś
graabarz Re: Telewizja Prezydencka 26.02.12, 00:21 Tak się wkleja filmiki. Informacja dot. wizyty w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do grabarza Re: Telewizja Prezydencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 11:56 To ty aż tak się boisz swojego chlebodawcy grabarzu że doszkoliłeś się w informatyce. Musi ci bardzo zależeć na dostępie do tego koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Telewizja Prezydencka 24.02.12, 00:20 No i brawo dla Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Telewizja Prezydencka IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.12, 01:21 Super. Tylko może zamiast "trzymać kciuki" to zabrać się do roboty? PS. W nawiązaniu do innego wątku spytam: Jak nazwać takich, co nawet bąków im się puszczać nie chce? Pie.rdo - lenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klipsik Re: Telewizja Prezydencka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.02.12, 05:22 przecież to mydlenie oczu bajkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Telewizja Prezydencka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.12, 09:39 ciemny lud to kupi............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Telewizja Prezydencka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.12, 10:40 Czy uslysze w koncu, ze cos jest zrobione, czy mam wciaz zagladac za horyzont perspektyw ? Bo tak na razie jedyna zmiana ktora widac, to luszczaca sie juz farba na odmalowanych do polowy lampach. Moze przed kolejnymi wyborami zdrapcie rdze a nie zamalowywujcie rzeczywisctosci bo sie luszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria M. Re: Telewizja Prezydencka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.12, 20:04 BRAWO Panie Prezydencie!! Kto ma odpowiednio wykształcony mózg- POPIERA!! CI CO MAJĄ MÓŻDŻEK MALUTKI I BEZ BRUZD ROLANDA - to właśnie ciemny lud z tabliczką DB. Pan Szełemej jest Prezydentem dopiero pół roku. Zobaczycie za 7 i pół - osiągnie wszystko co zamierza. Ale DB też będą zadowoleni tylko z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Telewizja Prezydencka 24.02.12, 10:50 Podoba mi się układ choreograficzny który wykonuje rękami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Telewizja Prezydencka IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 11:16 Ha ha... mi też;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: Telewizja Prezydencka IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.12, 11:30 kolejna baśń z 1001 nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Telewizja Prezydencka IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.12, 14:43 BAJKO PISARZ NIE SAMOWITY JEST TEN CZŁOWIEK hahahah MACIE PREZYDENTA HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Telewizja Prezydencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 16:10 Kogo on promował siebie czy bieńkowską.Od 20 lat wyrównujemy nasze szanse w stosunku do UE i został nam juz niewielw tylko 50 lat. To może za 25 dojdziemy do poziomu np. Świdnicy Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Telewizja Prezydencka 24.02.12, 16:38 Robi się gorąco. Przeciwnik nie śpi. Musimy przyspieszyć z referendum, bo inaczej nawet tych 7 % frekwencji nie będziemy mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Telewizja Prezydencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 17:13 widzę że strach cię obleciał i boisz się ze nie obronisz kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Telewizja Prezydencka 25.02.12, 11:14 O ja pi.erdolę! Dopiero teraz to zobaczyłem Prezydent dr Roman Szełemej . Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale cep Re: Telewizja Prezydencka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.02.12, 14:13 Oszczędzaj spacje tłuczku :) "Bajkopisarz niesamowity" powinno być. Dlaczego za krytykowanie i wytykanie zawsze biorą się w pierwszej kolejności ci, którzy nawet poprawnie pisać nie potrafią ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeeeeeeeeeeee Vibrator eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.12, 11:01 Czym to nagrywali? Vibratorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia skandal! skandal! skandal! IP: 31.61.202.* 25.02.12, 13:49 Propagandowy filmik wytworzyło....... Biuro Promocji Urzędu Miejskiego. Coś niebywałego! Urząd jest po to aby służyć mieszkańcom a nie po to by za ich pieniądze promować siebie i prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My ślący Biuro Autopromocji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 15:39 Myślałem, że biuro powinno zajmować się promowaniem Wałbrzycha na zewnątrz a nie kampanią Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Biuro Autopromocji ???? 25.02.12, 15:45 "Myślałem, ...." Jesteś pierwszym myślącym z takim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl na tym forum. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_flack Re: Biuro Autopromocji ???? 25.02.12, 15:55 Drugim bo ostatnio myśłał też TSC Odpowiedz Link Zgłoś
graabarz Re: skandal! skandal! skandal! 25.02.12, 23:40 > Propagandowy filmik wytworzyło....... Biuro Promocji Urzędu Miejskiego. Coś nie > bywałego! Urząd jest po to aby służyć mieszkańcom a nie po to by za ich pieniąd > ze promować siebie i prezydenta. I służy informacją. Prezydent informuje mieszkańców co stara się robić dla Wałbrzycha. I każdy powinien trzymać kciuki by mu się to udało, a nie kija w szprychy wsadzać. Informacja dot. wizyty w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: skandal! skandal! skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 00:00 Nic mu ię nie uda bo nie zna gość umiaru i brak mu zrozumienia oczekiwań mieszkańców. Nic nie trobi dla starych dzielnic, wyniszcza je celowo nawet odbiera komunikacje do tych dzielnic. Stworzył sobie swój własny świat i wciąga w tą bezmyślność mieszkańców zapatrzonych w niego i święcie wierzących w jego bajanie. jak się nie ma kasy to sie działa po mału i etapowo a nie wszystko na raz. A on brnie w koszta które wszyscy piszący na tym forum i ich wnuki będą spłacać gdy on będzie śmiał sie z naiwniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
graabarz Re: skandal! skandal! skandal! 26.02.12, 09:13 Napisał to nieudacznik któremu w życiu tylko włosy ładnie wyszły. Jeżeli pod jego rządami rzeczywistość skrzeczy to pod rządami Lubisia, Wilda czy innych nieudaczników bez osiągnięć bylibyśmy już cmentarzyskiem. Jak na razie - w poprzednim życiu zawodowym - skończył wszystko co zaczął. Więc wierzę, że i ta praca przyniesie efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Telewizja Prezydencka IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.12, 16:34 Prezydent taki polonista (innym wytyka nieprawidłowe wysławianie), to może mi wytłumaczy co to są za lata dwa czternaście i dwa dwadzieścia ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Telewizja Prezydencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 16:45 Według jego fanów miał uzdrawiao a nie snuć wymyślne plany i mrzonki z krainy baśni. Gdzie są zapowiadane autobusy, gdzie są światła na skrzyżowaniu świdnickiej i noworudzkiej, gdzie jest obwodnica, gdzie jest .... NIE MA I NIE BĘDZIE. Jest to czego nie zapowiadał likwidacja wszystkiego co się da a ta zgraja przekupionych radnych biega na jego paseczku i za srebrniki robi to co on powie. Niech spojrzą sobie w oczy w lustrze i pomyśla czy warto tak się upo...ć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Telewizja Prezydencka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.02.12, 07:45 najlepsze jest to ,ze chawali sie ze z jakąs minister rozmawiał, ot prowincjalne bajanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeresniaq Re: Telewizja Prezydencka IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.12, 13:00 na wymioty mnie bierze od tego ciągłego biadolenia i pieperzenia bzdur gdzie autobusy ,gdzie obwodnica i gdzie swiatla na skrzyżowaniu?? Po takich pytaniach przynajmniej wiem kto je zadaje;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do czereśniaka Re: Telewizja Prezydencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 13:53 Masz login godzien myśliciela. Pytania dotyczą mieszkańców a ty czereśniak wracaj do gminy po kwit na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś