terapie

(6 wyników)
  • Cześć Kochane dziewczynki... Pytanko słyszałyście o terapii, którą przeszła żona młodego Pazury.Mając 38 lat urodziła upraginoną córeczkę Klare. Podobno miała blokadę psychiczną(chyba jak większość z nas)i była na terapii ALE JAKIEJ I GDZIE jak sie tego dowiedzieć. Jestem pewna, że w moim przypadku jest to blokada psychiczna od 4 lat nic, a wyniki nasze podobno lux! Właśnie wybieram sie do Provity na usg przez druga inseminacją. Proszę jeżeli coś wiecie o jakichkolwiek terapiach i...
  • Może znana sprawa, może nie- w każddym razie wklejam: Stanowisko Zespołu Ekspertów Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego w sprawie miejsca progesteronu we współczesnej ginekologii i położnictwie Stanowisko zostało przygotowane przez Zespół Ekspertów, który obradował dnia 5.11.2004 w składzie: Przewodniczący: Prof. dr hab. Tomasz Paszkowski (Lublin) Członkowie: Prof. dr hab. Krzysztof Czajkowski (Warszawa) Prof. dr hab. Leszek Pawelczyk (Poznań) Prof. dr hab. Tomasz Pertyńsk...
  • dziewczynki czy słyszałyscie lub macie jakies zdanie o Panu Andrzeju Tołoczko (szkoła Ojca Klimuszki )który przyjmuje w Warszawie na ulicy Miłej 19/16. Leczy kropelkami. Miałam okazje skorzystać z wizyty będąc na szkoleniu w warszawie. Przepisał mi mnóstwo kropelek.
  • Pszczółko Kochana zaczęłam wczoraj wieczorem (po kryzysie i ostrej dyskusji z moim M, który stwierdził że nawet nie wiem ile złego robi takie gadanie o tym że nie możemy ) terapię Pszczółkową :D:D:D Koniec z gadaniem że nie mozemy mieć dzieci koniec z gadaniem że nie mam owulacji że sie nie uda itp !! Uda się, od dzisiaj rana powtarzam że jestm w ciąży tylko jeszcze nie potwierdzonej, a potwierdzi się za chwilkę albo dwie ;) Generalnie jestem zdrowa wszystko jest OK ! Z takim ...
  • a pytanie dotyczy współzycia po zakończeniu brania antybiotyków w leczeniu chlamydii kiedy można współżyc? czy po odstawieniu całkowitym leków?czy po 2 tygodniach od skonczenia ich brania po zrobieniu powtórnych badan pytam bo zdania sa podzielone dzieki
  • Swego czasu (w okresie najbardziej intensywnych starań) byłam gościem tego forum codziennie; jednak z biegiem czasu wobec całkowitego braku sukcesów odeszłam z tego forum. Ponieważ jednak obecnie jestem w ciąży, a doskonale zdaję sobie sprawę z faktu, że jest to Waszym największym marzeniem, to postanowiłam podzielić się z Wami pokrótce moimi doświadczeniami. Za czasów mojej tu bytności nikt nigdy nie wspomniał o tej metodzie, która doprowadziła w moim przypadku do wymarzonego "za...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się