Dodaj do ulubionych

pytanie do prawiczków

14.12.12, 20:21
Sam jestem prawiczkiem mimo przeżytych już 24 lat. Chciałbym się dowiedzieć jak wiedzie się innym prawiczkom w życiu? Czy odnosicie sukcesy na polu zawodowym? Czy jesteście zaradni? Posiadacie prawo jazdy? Ja niestety mam depresję i stany lękowe. Obawiam się, że to przez fakt, że nie byłem jeszcze w kobiecie. Zastanawiam się nad wizytą w agencji towarzyskiej. Może wtedy moje problemy zniknął? Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: hguyt Re: pytanie do prawiczków IP: *.free.aero2.net.pl 14.12.12, 23:03
      Zwariowałeś?! Agencja towarzyska?! Nie masz na co kasy wydawać?! Polecam tańszy biznes: idziesz do klubu, bajerujesz laskę (musi być ubrana wyzywająco bo tylko te dają się na pierwszym spotkaniu) , kupujesz drinki a potem pytasz czy nie jest jej za ciepło w klubie. Wychodzicie i dalej akcja sama się toczy!
      • Gość: twójk Re: pytanie do prawiczków IP: *.free.aero2.net.pl 14.12.12, 23:04
        jeśli zależy Ci na zaliczeniu tylko laski to spoko ale jeśli chcesz to przeżyć z miłości to nigdy nie proponuj tego dziewczynie na pierwszych 10 randkach!
        • pann_a_nikt Re: pytanie do prawiczków 31.12.12, 15:11
          "to nie wyścigi" tak mi ktoś kiedyś powiedział, więc chyba nie musisz biec do mety przed końcem 2012 roku ;)
    • Gość: Solstice Re: pytanie do prawiczków IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 00:52
      Hmm osobiście sam mam 22lata i jestem prawiczkiem, i w sumie wcale mi to nie przeszkadza mam prace prawo jazdy, samochód i motor, więc nie sądzę żeby twoje problemy były z tym związane, osobiście sam niekiedy mam tak że mi się nie chce żyć, ale tak ma chyba każdy, a jeśli chodzi o agencję towarzyską to nie warto płacić skoro tyle pięknych kobiet chodzi po świecie, w końcu wpadniesz na jakąś, a jeżeli nie to znaczy że masz być sam, prosty wniosek :D ,pozdro
      • Gość: yoplkf Re: pytanie do prawiczków IP: *.30.14.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.01.13, 10:36
        nie kazdemu jest dana dziewczyna duzo jest singli ja stary ch... 27 i nie mialem dziewczyny ale w wieku 13 lat mialem pierwszy raz z kolezanko z klasy ale to byla chwila slabosci i jedyny przypadek potem juz nigdy nic sie nie wydarzylo i dziewczyny zadnej nie mialem agencje i uslugi za pieniadze odradzam lepiej se ruszyc smiglem jak jakiegos syfa albo nie daj boze hifa zlapac wiadomo co taka ma jak tylu kutasow miala w sobie lepiej nie ryzykowac trzeba wyjsc gdzies do ludzi zapoznawac tylko uwaga jak uda ci sie wziac numer tel. i umowic na 1 randke to trzeba zachowywac sie jak facet stopniowo przechodzic do rzeczy a nie jak przyjaciolka z peniem bo one to wyczuwaja i latwo wpasc w pulapke przyjaciela z ktorej sie nigdy juz nie wychodzi one tak mowio zeby bardzo nie zranic a przeciez moglaby powiedziec spie...j nic z tego nie bedzie bo oto chodzi tylko tak mowio ja przeczytalem kursy uwodzenia w necie i musze wyprobowac podobno w 90 pr. dziala tylko trzeba sie przelamac podejsc zagadac do jednej drugiej i starac sie o nr. tel. i wydzwonic randke i po 1 .zadnych prezentow skamlania ganiania za panna jak piesek bo tak desperat sie zachowuje odbijac testy kobiece ona np. kup mi piwo? ty: ja nie lubie kobiet wypitych od piwa glowa kiwa od cebuli cos sie kuli albo dobrze ale najp. jak pomasujesz plecy to pomysle trzeba uwazac bo to przebiegle lisice i po 2 minutach juz mozna nie miec u niej szansy na cos wiecej jedynie przyjaciel a zaden chlop tego nienawidzi jak kobieta mowi nic miedzy nami nie bedzie zostamy przyjaciolmi wedlug mnie trzeba szukac sama nie przyjdzie nie zapuka do dzwi chyba ze kostucha {smierc} a jak sie nie uda to trudno jestes skazany na bycie sam i starym kawalerem moze i to prawda nie kazdemu sie uklada tak jak by sie chcialo i moze nie kazdemu jest dana druga polowka wtedy tylko pozostaje ronia basia chenia 99 zmiana reki do konca zycia takie jest dla niektorych zycie jedni skazani na sukces drudzy na porazke?
        • tomek197374 Re: pytanie do prawiczków 01.02.13, 22:22
          Bycie prawiczkiem według mnie, nie ma najmniejszego znaczenia odnośnie posiadania prawa jazdy, czy sukcesów na polu zawodowym. Niepowodzenia można sobie tak tłumaczyć przed samym sobą. Doprowadzi Cię to jednak do sytuacji, aż ugniesz się i skorzystasz z agencji.

Co będzie już po wszystkim? Nagle zaczniesz odnosić sukcesy w pracy, zdobędziesz lejce?! Poczujesz się kimś lepszym?! Niby z jakiego powodu?! Nie postarałeś się o nic, tylko poszedłeś na łatwiznę.

Będziesz z każdym dniem coraz bardziej przygnębiony, żył z poczuciem własnej nieudolności. Sam widzisz, że nie osiągnąłeś jeszcze kilku rzeczy w życiu.

Nie wiem kto nawbijał Ci do głowy takich głupot, że kontakt płciowy zmieni Twoje życie? To nawet nie będzie seks, nie będzie wyładowanie seksualne. To będzie największa porażka w Twoim nieudanym jak na razie życiu.

Zrób sobie listę problemów do rozwiązania, wypisz przeszkody, które stoją na drodze ich realizacji a następnie pomyśl jak wyeliminować te właśnie przeszkody. Dobrym sposobem jest wywieszenie tych przeszkód (lub najpierw jednej z nich) w widocznym dla Ciebie. Chodzi o to, abyś patrzył się na to i myślał o tym gdzieś w podświadomości. Z czasem jakieś rozwiązanie przyjdzie samo.
          • pann_a_nikt Re: pytanie do prawiczków 04.02.13, 08:39
            tomek197374 napisał:

>
            > Nie wiem kto nawbijał Ci do głowy takich głupot, że kontakt płciowy zmieni
            > Twoje życie? To nawet nie będzie seks, nie będzie wyładowanie seksualne. To będ
            > zie największa porażka w Twoim nieudanym jak na razie życiu.

mnie wydaje się, że kontakty płciowy może trochę odmienić życie, bo rozładowuje stres i oczywiście wydziela endorfiny...hormony szczęścia...moim zdaniem jest to troszkę powiązane z odbieraniem świata przez nas i z tym jak...może zmienić się nasze życie...lub patrzenie na świat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka