Gość: bgffgb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 12:09 czy ktos moze wie jak sie włancza ogrzewanie tylnej szyby w toyocie yaris? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: toyota yaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 12:11 'wlancza'? O matko:/ Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: toyota yaris 23.12.07, 12:31 Włancza, bo włanczyć, czy włącza, bo włączyć? Sam(a) wybierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgfh Re: toyota yaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 13:05 wydaje mi sie ze to 3 pokretło na dole trzeba wcisnac lub tez pociagna do siebie dobrze mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: toyota yaris 23.12.07, 18:48 Gość portalu: bgffgb napisał(a): > czy ktos moze wie jak sie włancza ogrzewanie tylnej szyby w toyocie yaris? Postaram się w poniedziałek sprawdzić. Ale przecież musi być ten symbol z takimi "falującymi strzałkami" i musi być gdzieś w okolicach przynajmniej deski rozdzielczej, więc nie powinno być kłopotu... chyba;/. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Niech ktoś potwierdzi! 23.12.07, 19:10 Gość portalu: bgffgb napisał(a): > czy ktos moze wie jak sie włancza ogrzewanie tylnej szyby w toyocie yaris? Chyba mam: lewy dolnu róg pokrętła, które znajduje się najniżej. No i pewnie trzeba nacisnąć. www.autogaleria.pl/fotografie/toyota/toyota_yaris_1.4_d4d_prestige_2007_07.jpg Ale ja to ślepa jestem... Zerknę jeszcze jutro na żywy egzemplarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeslaw Re: Niech ktoś potwierdzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.07, 09:42 www.autowizja.pl/gfx/site/testy/toyota_yaris_1.0/wnetrze/toyota_yaris_2.jpg mam lepsze zdjecie no chodzi o ostatnie pokretło ale co z nim zrobic to niewim Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Wiem! Sprawdzone empirycznie! :P 24.12.07, 13:08 www.autowizja.pl/gfx/site/testy/toyota_yaris_1.0/wnetrze/toyota_yaris_2.jpg To zdjęcie rzeczywiście lepsze - tak wygląda nowa Toyota, a ogrzewanie włącza się banalnie: na środku pokrętła, które znajduje się najniżej jest guzik z symbolem ogrzewania tylnej - trzeba go nacisnąć. :) Odpowiedz Link Zgłoś