u lekarza

(3 wyniki)
  • sluchajcie mam pytanie: jak wyglada wizyta u lekarza i pobranie krwi (mam na mysli kolejnosc). dwa tygodnie temu zona ropoczela leczenie. bylismy u lekarza, potem poszla do zabiegowego na pobranie krwi, zastrzyk z malym instruktazem jak robic zastrzyki samodzielnie, a na koniec dostala leki. jutro idzie kolejny raz. jak to sie odbywa? czy nalezy pojsc najpierw do lekarza czy tylko od razu na pobranie krwi? niestety nikt jej tego nie powiedzial, a wiadomo, ze chce zaoszczedzic na...
  • witam. mam 20 lat i wcoraj byłam u lekarza gdyż istnieje prawdopodobieństwo że mam hcv. Zrobiłam mnóstwo badań i udałam sie z dość pozytywną myślą. Okazało sie u lekarza, że mój ojciec ma troche lepsze wyniki niż ja. W moich wynikach zaniepokoiło paniąn doktor tylko jedna rzecz a mianowicie niska ilość płytek (w jednym badaniu 155 w drugim 116). Jest możliwość że mam taka ilość płytek dziedziną, ale szczerze już w to nie wierzę. Boję sie strasznie nawet nie wiecie jak. Ciągle pł...
  • W czerwcu tego roku miałam wycinany pęcherzyk met. laparoskopowa.Po ok 6 tygodniach wystapila u mnie ostra goraczka ktora trwala kilka dni , prawie 40 st.oraz bóle po prawej stronie .Lekarz najpierw stwierdzil grype a potem myslal ze moze to byc wyrostek ,albo kolka nerkowa.Kilka dni temu wpadl mi w rece artylkul o HCV i wiedziona intuicja zrobilam badanie. Oto wynik P/c anty-HCV dodatni met. MEIA ( axym). jestem załamana. Co mam robic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się