u lekarza

(4 wyniki)
  • rodzice(5)

Szukam rodzicow anorektyczek. Musze z kims pogadac o mojej 15 letniej corce ktora wazy 36 kilo. Nie wiem jak mam z nia postepowac. Prosze o pomoc.
  • W którym z łódzkich szpitali zajmuja sie leczeniem bulimii? Czy jet mozliwosc by dostac sie na leczenie bez wizyty u lekarza 1 kontaktu?
  • moja blumia od całkiem niedawna przekształciła się w anoreksję,ostatnio bardzo zaczęły wypadać mi włosy,dosłownie mogę przy jednorazowym czesaniu na szczotce zebrać ich garść :( do niedawna miałam piękne gęste i długaśne włosy a teraz jest ich ilosciowo połowa tego co miałam kiedyś...dziewczyny czy znacie może jakieś skuteczne witaminy aby temu zapobiec?? a może powinnam wybrać sie do lekarza...bardzo proszę o radę... PS.próbuję walczyć z aną ale póki co nie daję rady...
  • dawno mnie tu nie było.. cieszę się z tego.. ale jakoś nadal jestem z tym forum związana wiec postanowilam zajrzec.. Pochwalic sie, ze poznalam kogos dzieki komu rzucilam to wszystko.. zostawilam Ane gdzies po drodze.. ale mimo to nie daje o sobie zapomniec.. eh.. jem juz prawie normalnie, sniadanko, obiadek , na kolacyjke owoc.. przytylam duzoo:\ ale cwicze i jakos staram sie tym nie przejmowac.. wiem, ze Ana i tak we mnie siedzi.. wiecie jaka mam czasami ogromna ochote zaczac di...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się