Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      umieranie

umieranie

(4 wyniki)
    • Okropną nudą wieje ostatnio z tego forum. Zdaję sobie prawdę, że nie jest ono dla zabawy, ale jak tak pójdzie będzie to całkiem zwiędnie z braku publiki. Spróbowałem dzisiaj ustalić skąd się to bierze. Przeanalizowałem liczbowo wszystkie wczorajsze wypowiedzi na forum. Wynik tej analizy samego mnie zaskoczył. Moja pierwotna hipoteza była taka, że przyczyną tego, że forum stało się nieciekawe jest nadaktywność aaugustwa. Człowieka, który od miesięcy nie napisał ani jednego interesu...
    • Stowarzyszenie " Anonimowi nielogiczni". Krok 1. przyznalismy, ze jestesmy bezsilni wobec logiki i ze przestalismy kierowac naszym mysleniem. "Jak to dziala" rzadko sie zdarza, aby doznal niepowodzenia ktos kto postepuje zgodnie z naszym programem. nie moga wyzdrowiec z braku logiki jednostki uposledzone umyslowo lub wtjatkowo zlosliwe. istnieja tacy nieszcesnicy- to nie ich wina. probowalismy roznych sposobow, zawsze jednak wracalismy do puntku wyjscia- i bylismy coraz b...
    • dlaczego?(50)

dlaczego ja umieram?
    • nie wiem co powinnam zrobic w tej sytuacji bo jak na razie to probowalam z nia o tym powaznie porozmawiac ale skonczylo sie to straszna klotnia.Ostatnio kiedy z nia rozmawialam na temat dragow obiecala ze postara sie brac na poczatek tylko i wylacznie na imprezach(tak sie wlasnie zaczynalo)iwkrotce zaprzesta calkowicie, ale wiem ze mnie oklamala, bo widze ze jest wiecznie zacpana.Martwie sie o nia ,jej rodzina cos podejrzewa ale ona sie jeszcze swietnie maskuje.Mnie rowniez pytali...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się