umieranie

(7 wyników)
  • witam, was zagladam tu caly czas, jak sie uda, jak starce, znowu zaczynam. inne w ciazy, rodza, maja dzieci. kolejna zaszla. a ja nie. tak stasznie mi zle. tak placze, a do kolejnego programu, po nie udanym czakac ma 3 miesiace
  • W niedzielę nad ranem złapał mnie ostry ból podbrzusza nie mogłam oddychać no i potoczyło się jak lawina. Koniec końców wylądowałam w szpitalu o 22 przeszłam operację.Na drugi dzień dowiedziałam się co się stało Na lewym jajniku był torbiel krwotoczny sączył już krew do jamy brzusznej został usunięty.Po prawej stronie miałam przewlekłe zapalenie wyrostka ,który jak się okazało był przyrośnięty do jajnika.Miałam przetoczoną krew i byłam pod tlenem.Ciężko mi o tym pisać ale muszę ...
  • Dziewczyny w piatek o 13 mam hsg na Żelaznej w Sw. Zofii. Od dzisiaj poszlam na zwolnienie bo w pracy o niczym innym nie moge myslec a pracuje - o ironio!- z malymi dziecmi. Nie moge spac ani jesc. Boje sie strasznie!!!! Samego badania ale jeszcze bardziej wyniku! Co ja zrobie jak sa niedrozne....!!!!!!!! Nie moge sobie tego wyobrazic! Nie stac nas na kilka prob invitro! Boze, co ja zrobie? Jak sobie radzilyscie? Tez sie tak balyscie? Moze tylko ja jestem taka fatalistka i histery...
  • Jutro ide do szpitala strasznie sie boje. Duzo czytałam o laparoskopi na forum i wogóle mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Powiedzcie czy lekaz moze sam zdecydowac w trakcie zabiegu np o usunieciu jajnika lub jajowodów ??? pozdrawiam hogata:(
  • Dziewczyny trzyamm ciągle za was kciuki. Mam nadzieje ze wam sie uda. co do mnie to nadal nic nie wiem. Zrobilam 2 testy od ewy i Quick viu.Ja się dość szybko zniechęcam po testach jak zobacze te samotna kreche. Poczekalismy z mężem 5 minut i poslzismy spac. patryzlismy przy lampce i mi sie wydawalo ze cosna tescie od ewy mi sie mienilo, ale stwierdzilam ze na pewno nie przeciez pod innym katem nei widac. Po okolo godzinei jak wstałam pojawiła się dość wyraźna kreska na quicku i slabs...
  • Dziewczęta, pomocy. Moje cycki sa cięzkie nabrzmiałe i bola i jakby cieplejsze niz reszta ciała. Pomyślałam ze skoczyla mi prolaktyna więc zamiast zapisanych 1/4 bromergonu biore no 1/3 gdzies tak. Badania robilam w zeszła srode i powiedzieli mi ze 3 tygodnie trzeba czekac, moja gin na urlopie. A ja siedze w pracy i wszytsko sie we mnie trzęsię, niedobrze mi tak jakby sie wymiotować chce,słabo mi sie robi i te cycochy.... tzn fajnie bo większe:-) ale wiem ze to zly znak:-( co m...
  • Koleżanki, Stokrotko! Bardzo śledziłam Twoje losy, bo akurat udało Ci sie ujrzeć upragnione 2 kreseczki tuż przede mną. Później przemknął mi jakiś post o Twoich kłopotach (nie wiem czy dobrze pamiętam...) Ostatnio nie pokazujesz sie na Forum. Powiedz, że wszystko OK.... Ja tu też umieram w trosce o tą swoją ciążę.... A może któraś z Was wie co u Stokrotki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się