umieranie

(8 wyników)
  • Witam!! Mam pytanie do osob które zdrowieją z anoreksji... Czy wy też czujecie że umieracie? ja wiem jest to dziwne, ale czuje ze umieram ;-( Trace kontrole nad sobą ! nad ciałem nad umysłem !! Coraz trudniej jest mi NIE JEŚĆ !! ;( Tyje.. już waże 44kg.. to o wiele za dużo.. Kiedy będe chodzić na terapie wiem że waga znów będzie większa... Trace samą siebie.. Co robić w takim przypadku ? jak znaleźć sposób aby to tak nie bolało ?:( Ratujcie mnie Przyjaciołki !!! ;-(
  • Nie wiem, od czego zacząć... Czytam to forum od dawna i nadal nic mi to nie daje... Jak czytam posty w stylu "weź się w garść", albo "jesteś do niczego i masz wreszcie uwierzyć w siebie" i inne tego typu, to to do mnie nie dociera.. Również nie wiem, jak można żyć z bulimią 5, 10 czy nawet 15 lat... ja choruję nieco ponad rok i już sobie zupełnie nie daję rady... Mój organizm wysiada... Mam stany depresyjno-maniakalne, ale nie, nie od bulimii, raczej to bulimia jest ich następstwem. ...
  • Niestety taka jest prawda...Moja kumpela choruje juz ponad rok,w tym czasie potwornie spadła z wagi.Przy wzroscie 164 moze wazyc 32 kg.Ledwo chodzi,wresz toczy sie po korytarzu w szkole,jej skora jest niewyobrazalnie sina,cienkie wlosy,zero energii, ona poprostu umiera w oczach.Nie wiem co robic,bo wiele razy z nia rozmawialam i nic nie pomaga.Wiem ze zaczelo jezdzic (dopiero niedawno) do psychologa ale obawiam sie ze to za malo.Odliczam czas kiedy upadnie i nie wsanie juz a wte...
  • Piszecie ze trzymacie za nas kciuki,ze nam wspolczujecie,ze jest wam przykro ale nie chodzi nam o to. Oczywiscie ja osobiscie dziekuje za wsparacie ale szczerze mowiac ciesze sie ze jestem chora. Moze nie tyle ciesze co jestem dumna z tego ze potrafie opanowac swoj glod, wiem kiedy moge a kiedy nie coś zjesc, zazwczyaj caldymy tygodniami , dniami nic nie jesm a , potem sie nawpycham tyle ze wymiotuje. Najlepsza rada dla osob z ta przyczyna? jasne ze jezeli jestes juz glodna , napi...
  • Chyba skutki bulimi dopadaja mnie coraz bardziej... Obudzilam sie dzisiaj w nocy z takim bolem serca, ze nie moglam sie ruszyc i oddychac. Obudzilam swojego chlopaka, ale ledwo moglam mowic - bol byl tak straszny. Do tego zaczelam sie dusic bo nie moglam oddychac. Przeszlo po ok. 5 min, ale dla mnie to byla wiecznosc. Strasznie plakalam.. Myslalam, ze umieram... Mam zespol wypadajacej plytki z zastawki mitralnej (prawdopodobnie tez z powodu bulimi), ale tez bol byl calkiem inny.. ...
  • juz siedem lat tak zyje zyje albo wegetuje bo zycie plynie obok ludzie zyja ja jestem .. patrze .. stoje mysle odycham i zastanawiam sie czy zyje a jesli dochodze do tego ze tak zastanawiam sie jak dlugo jeszcze bede tak zyla.. w obok zyciu.staralam sie milion razy zaczynalam od nowa wstawalam rano patrzylam przez okno i myslalam ze jestem jeszcze mloda teraz zaslaniam to okno bo juz nie jestem w stanie przez niego patrzec w tym obok zyciu niby noralnie funkcjonuje ... tylko jem inacz...
  • mam wspaniałego chłopaka i jest mi ciężko znieść to że ja sie powoli zabijam a on nieświadomy jest przy mnie. Mam czasami ochote powiedzieć mu o wszystkim ale jak? Wiem że nigdy tego nie zrobie... bulimie mam już trzeci rok... ale ten czas leci... nie wiem jak sobie pomóc. staram sie i zrobie to bo wierze w swoje możliwości... mam nadzieje że dzisiejszy atak był ostatnim. co mam zrobić żeby zaakceptować siebie? nie moge powiedzieć o chorobie nikomu bo to jest nie do pomyślenia d...
  • waye yaledwie 29 kg nawet nie mam silz pipisac na tej klawiaturze jestem w tej chwili w szpitalu i pod calodobowa opieka lekarze moj koszmar trwa juz 5 lat niechce umierac pomozzcie mi mam wstred do wszystkiego a najbardziej do swojego wzgladu rodzice placza po nacachchce wyzdroiec ale niemoge sie przemoc zebz zjesc normalnie ja poprostu chowam wszystko a jak tylko cos zjem to placze przez cala noc POMOZCIE MI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się