Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      urlop

urlop

(6 wyników)
    • Dziś otrzymałem info ze Słupska od Komendanta Straży Miejskiej. Zwróciłem się do niej powołując sie na ustawe o dostepie o inofromacji publicznej o podanie informacji nt. wystawionych mandatów w 1-3 kwartale br. za przekorczenie prędkości /chodzi o radary i maszty/. O taką samą informację zwróicłem się do gmin (nie wsyztskich) w woj. pomorskim. W woj. pomorskim mandaty za prędkości (też radary i maszty), w jednej z gmin 2500, w drugiej ponad 3000. Wklejam to co otrzymałem z Gminy Sł...
    • Witam serdecznie Chcialabym udac sie na rodzinne wakacje za granice w jakies fajne cieple miejsce (myslalam o Portugalii ale nie jest to mus). Slyszalam, ze taniej wychodzi gdy zaplanuje sie to samemu tzn bez pomocy biura turystycznego. No i tutaj dla mnie pojawiaja sie schody gdyz nigdy nie robilam czegos takiego. Rozumiem iz trzeba zarezerwowac miejsce w hotelu, kupic bilet lotniczy itp. Jak to jednak zgrac w czasie? A co z dojazdem z lotniska do hotelu? Czy moglby pomoc mi w tejkwe...
    • Moze ktos byl gdzies o tej porze i mu sie spodobalo. Chce zeby tam bylo cieplo,moze byc morze,wdzieczny bede za jakies propozycje.
    • Zamierzam wybrać się z koleżankami na tydzień-dwa na jakąś wycieczkę. Może znacie jakieś miejsce godne polecenia dla dziewczyn w wieku 26-30 lat, które oprócz leżenia na piasku, chciały by ponurkować i się dobrze pobawić?
    • Czesc. Chcialabym zasiegnac opinii, co lepiej wybrac na urlop pod koniec wrzesnia: Portugalie czy Hiszpanie? Jakie regiony polecacie, jakie hotele? Za wszelkie opinie z gory dziekuje.
    • podczas takiej pogody jak dzisiaj wole wspominac ostatni urlop. ostatnio znalazłem fajna stronke gdzie mozna wrzucic fotki i ocenic swoj hotel no i zarazem powspominac urlop. polecam holidaycheck.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się