Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      urlop

urlop

(9 wyników)
    • Chce lecieć do tunezji pierwszy raz na wakacje ma 21 lat i jeszcze nie bylam nigdzie daleko za granica na takich prawdziwych wakacjach niewiem gdzie polecieć jakie opcje wybrac jaki hotel i gdzie najlepiej.... prosze pomóżcie.... dostalam nowa prace zarabiam wiecej i we wrzesnu jak dostane urlop chce wyleciec do Tunezji na niezapomniane wakacje:) ale jak tu gdzies lecić jak sie niewie gdzie chciala bym lecieć tak zeby byla wliczona oplata lotniskowa i paliwowa... ale niewiem gdz...
    • No i zdecydowaliśmy się. Na Paradis Palace. Mieliśmy lecieć do Grecji, ale tam zaczęły się jakieś strajki. Chcieliśmy hotel z ładną plażą - wiadomo, w Tunezji jest ich wiele. Decydować musieliśmy szybko, bo urlop tuż, tuż. A teraz czytam, że tam są karaluchy, klima nie działa albo że zapach z klimy pozostawia wiele do życzenia. W hotelu jakiś podział na gości z bungalowów i z samego hotelu. Martwię się... Pewnie lepsze wczasy i za mniejsze pieniądze miałabym na biwaku nad którymś...
    • Witajcie!! Prosze o porade, jakie tabletki kupic, aby uniknac tzw. ,,zemsty faraona". Pozdrawiam i dziekuje :)
    • Dzisiaj mija 3 tygodnie jak wróciłam z urlopu w Tunezji:( a wielu z Was ma to dopiero przed sobą...może ktoś się zamieni??:)
    • ramadan(7)

czy ktoś był w Tunezji podczas ramadanu we wrześniu? Czy daje się to odczuć podczas urlopu?
    • Wróciliśmy dziś rano z Monastiru z Exim Tours . Nerwy , wyrzucone pieniądze , zmarnowany urlop !!!! Będziemy ich skarżyć - omijajcie to biuro z daleka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • lecial ktos kiedys na wakacje jako singiel ile sie doplaca do pokoju wtedy? chce leciec do le princa w nabeulu ale nie mam z kim ;/
    • wlasnie dostalam telefon... pani z biura kopernik zadzwonila czy nie mam ochoty zmienic terminu wylotu z czwartku na sobote? NIE MAM OCHOTY!! to ona mi na to ze ok ale wylot w czwartek jest przesuniety z 8 rano na 18 wieczor!! u was tez?? co robic??
    • proszę o szybkie info - wybieramy się tam w ten czwartek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się