Dodaj do ulubionych

słodycze a uroda

09.05.07, 13:32
no własnie jak sie ma spożywanie słodyczy do kwestii urody szeroko pojmowanej ;)
bo ja śmiem twierdzić, że jedząc słodycze mamy lepszy humor, a co za tym idzie
jestesmy piękniejsze ;)
dzieciaki mojego brata opychaja sie cukierkami, ostanio rozsmakowaly sie w
elsach i jak tylko do nich wadam to czestuja ciocię, czyli mnie ;)
i powiem wam mile to jest
Obserwuj wątek
    • summerlove Re: słodycze a uroda 09.05.07, 13:50
      o znam to ;)) jak sobie wcinam tabliczke czekolady to usmiech mi nie schodzi z
      twarzy ;DD
      • butterflymk Re: słodycze a uroda 09.05.07, 14:36
        jak ja jem tabliczke czekolady to najpierw jestem szczęsliwa
        a za chwilę staję się nieszczęśliwa że tyle pustych kalorii zeż...łam :)

A tak naprawdę to wcale nie żałuję i niczego sobie nie odmawiam.
        A jakieś śmieszne diety w ogóle są ... śmieszne :)
    • marsz11 Re: słodycze a uroda 09.05.07, 14:03
      mmm tabliczka czekolady mlecznej z orzechami. Ale później mam straszne wyrzuty
      sumienia.
    • panteerka81 Re: słodycze a uroda 09.05.07, 16:19
      Ja tam sobie pozwalam na co akurat mam ochotę. Ale coraz częściej się
      zastanawiam, czy jem bo mam na to ochotę, czy coś w sobie zagłuszam.
    • Gość: no Re: słodycze a uroda IP: 213.17.152.* 09.05.07, 17:05
      slodycze to miod na ustach,jak zjesz nikt nie bedzie bruzdzil,jedynie kubki
      smakowe beda w stanie uniesienia,poza tym poczujesz powab delikatnosci,taki
      cukierek jest lepszy niz kobieta-a kobiety niech sie nie przejmuja uroda
      • summerlove Re: słodycze a uroda 09.05.07, 17:19
        ja sie wcale nie przejmuje ;)) jak wcinam czekolade to mysle tylko o tym jaka
        ona jest pyszna i cudowna. a jak juz ja zjem to wcale nie mam wyrzutow sumienia
        tylko mysle "ojejku jaka pyszniutka byla ta czekoladka" ;))
        • butterflymk Re: słodycze a uroda 09.05.07, 17:31
          a ja jak zjem czekoladę to myślę
          " o kurcze była taka przepyszna że chcę dokładkę!"
          • Gość: no Re: słodycze a uroda IP: 213.17.152.* 09.05.07, 17:34
            cudownie ze ktos lubi jesc czekolade,musze powiedziec ze najlepsze sa
            niemieckie-jesli mialbym wybierac miedzy kieliszkiem wodki a tabliczka-to wole
            tabliczke:)kazda ilosc zmieszcze
            • summerlove Re: słodycze a uroda 09.05.07, 17:47
              to tak jak ja ;DDDD
    • Gość: leni Re: słodycze a uroda IP: *.aster.pl 09.05.07, 18:01
      U mnie zdecydowanie slodycze szkodzą urodzie, a konkretnie mojej cerze. Niestety ;(
      • dr.rocco Szkodza zebom i na cere tez nie najlepiej 09.05.07, 18:47
        ale co tam , moge zjesc nawet ze 2 , jak sie trenuje sporty wyczynowe to
        sie nie tyje , a apetyt rosnie.
        • Gość: no Re: Szkodza zebom i na cere tez nie najlepiej IP: 213.17.152.* 09.05.07, 19:10
          tam dwie,moj rekord to w ciagu 48godzin az 1,5kg czekolady:(
    • Gość: Majka Re: słodycze a uroda nie ida w parze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:16
      To spytaj modelek :) One mają zakaz słodyczy i używak typu kawa. To wsztko źle
      wpływa na cere. Nie mówiąc o figurze. Oczywiście że jesteś zadowolona jedząc
      słodycze bo podnoszą poziom hormonów, chyba dopaminy. Ale dokłądnie ten sam
      efekt powoduje np uprawianie sportu. Ja prawie nie ejm słodyczy, jedyne na co
      sobie pozwalam i to rzadko to kawałek ciasta (bez kremu) lub gorzkiej czekolady.
      A cerę mam bardzo ładną i widzę zmianę. Kiedyś jadłam sporo słodyczy i wiecznie
      mi coś wyskakiwało. Teraz w ogóle.
    • Gość: danka Re: słodycze a uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 18:53
      za urode zaplacisz karta mastercard, a milosc dzieci jest bezcenna ;)
      nawet jesli trzeba poswiecic troche swojej urody i razem z dzieciakami wsuwac
      jakies slodycze; o tych elsach co wspomnialas to i moje male to żrą tonami (że
      sie tak wyraże wulgarnie); jak im mowie, że zbankrutuje wydając na slodycze, to
      oni:
      mama Ty sie nie przejmuj, tam można wygrać rowery i wycieczke do disnaylandu;
      no i weź tu z nimi rozmawiaj...
      • wiwinek Re: słodycze a uroda 15.05.07, 20:59
        A mnie słodycze nie szkodzą na cerę, i samopoczucie poprawiają.... Szczególnie
        jak mój mężuś kupi taki deserek wedlowski z bitą śmietaną....

A o co chodzi z tymi elsami, bo moje dzieci też to jedzą i coś tam zbierają,
        ale nic się od nich nie mogę dowiedzieć
    • blondynka86 Re: słodycze a uroda 16.05.07, 18:31
      podobno czekolada nie jest najlepsza na tradzik jezeli masz z tym problem to
      moze lepiej nie przesadzaj;) ja najbardziej ze wszystkich słodyczy lubie
      RAFAELLO uwielbiam sie tym objadac tymbardziej ze od pewnego czasu moge jesc
      co chce i wogóle nie przybieram na wadze:)
      • iwonaryc Re: słodycze a uroda 16.05.07, 21:27
        Blondynko86, to strasznie Ci dobrze, mnie tak dobrze niestety nie jest....

A z tymi elsami to chodzi o to, że konkurs jest: papierki zbierasz, wysyłasz i
        możesz wygrać rowery, laptopy, wycieczkę do disneylandu i coś tam jeszcze,
        nawet sporo tych nagród jest. Mój syn zbiera, więc jestem na topie
        • jablko_adama co to jest -elsy???? 16.05.07, 21:36
          • iwonaryc Re: co to jest -elsy???? 16.05.07, 21:49
            To takie cukierki - gumy rozpuszczalne. teraz taka moda panuje, przynajmniej
            według mojego dziecka, na te cukierki, bo konkurs jest, jak juz pisałam wyżej.
            Jak chcesz to zajrzyj na www.elsy.pl.
            Najlepsze są malinowe.
            Pozdrawiam
            • Gość: hoyt Re: co to jest -elsy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:37
              Widze,z e juz troche powiedialas o konkursie. Ja tylko przypomne, ze zaczyna sie
              niedlugo drugi etap i ciagle sa szanse na nagrody. A malinowe srednio mi
              podchodza, wole tradycyjna pomaranczke :-)
              • Gość: Kiwi to jest to Re: co to jest -elsy???? IP: *.unused.derbynet.waw.pl 27.05.07, 09:30
                eeee, dla mnie najlepsze są kiwi - a ogólnie to elsy to cukierki owocowe, a nie
                gumy...... a w konkursie biorę udział a i owszem...
                • Gość: Elsowy elf Re: co to jest -elsy???? IP: *.unused.derbynet.waw.pl 31.05.07, 19:52
                  hej - ja też jem elsy ażjestem od tego uzależniony.... 1 dziennie to podstawa -
                  więcej staram sie nie jesc bo badziuch rosnie...... dla mnie najlepsze
                  malinowe...
                  • inox2 Re: co to jest -elsy???? 31.05.07, 21:43
                    Potwierdzam. Elsy są cool. Stronka też, szczególnie te bajeczki. jeszcze lepszy
                    byłby wyjazd do disneylandu, ale pewnie nie mam szans
                    • Gość: zajcew13 Re: co to jest -elsy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:23
                      Ja jeszcze chcialem napisac, ze caly ten konkurs i gry to przede wszystkim
                      doskonala przeslanka do wspolnej zabawy z dzieckiem. Nie zmarnujcie czasu!
    • Gość: lara Re: słodycze a uroda IP: 83.168.75.* 17.05.07, 20:51
      kocham czekolade, ale zawsze po zjedzeniu moja twarz wyglada jakby byla na niej
      II wojna swiatowa :( Okropne wypryski, a ze zyje w stresie to zdrapuje, pozniej
      strupki i tak w kolko... obled, samoocena krytycznie spada w dol, gdy rano
      patrzac w lustro zamiast swiezej promiennej buzi, jest cala opuchnieta, w
      dodatku stany zapalne... Aj :(
    • Gość: Elo Re: słodycze a uroda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 11:01
      Czekolada podwyzsza poziom seratoniny czyli czujemy sie lepiej, weselej. Kolega
      zjadl tyle pigul na imprezie, ze az sie poplakal ze szczescia taki mial poziom
      seratoniny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka