Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      waluty

waluty

(5 wyników)
    • Kochane problem mam nietypowy zakupowy , jesli któras z Was posiada jakies informacje , moze mi pomóc albo wskazac miejsce w sieci gdzie mi pomogą, to będe wdzięczna , bo szczerze mówiąc chciałam drązyc temat przez google ale nic nie znalazłam. Sprawa wygląda tak że znalazłam sukienkę moich marzeń na szwedzkim portalu aukcyjnym tradera.com chodziła mi po głowie od dawna ale już nigdzie nie mogłam jej zdobyc przez przypadek znalazłam wlasnie tam , nie musze dodawać że dałabym sie pokroi...
    • witam!!! Chcielibysmy wziąć kredyt mieszkaniowy na wymarzone cztery kąty. Ile trzeba mieć wkładu własnego, w jakiej walucie ten kredyt, czy odsetki bardzo wysokie, jakie raty miesięczne????????????? jaki bank????/ Przepraszam, ze tyle pytań zadaję, ale nie chciałabym porywać się z motyką na słońce Bardzo dziękuję za wszelkie informacje ----- mama Olci
    • zanim wybiorę sie do banku chciałabym sie czegos na ten temat dowiedziec od was.Obydwoje z mężem pracujemy i chiclibysmy wziąźć kredyt mieszkaniowy.Jakie są warunki , jakie propcentowanie, który najtańszy ile lats ie spałca(wiem ze duzo) i czy są potrzebni jacys zyranci???Słowem napiszcie mi wszystko co o tym wiecie
    • Witam, pojawiło się na tym forum kilka tematów kredytowo-mieszkaniowych, ale wszystkie są takie ogólnikowe.Ponieważ kilka dni temu podjęliśmy z mężem ,że chcemy iść na swoje a co za tym idzie wziąć kredyt, mam do Was dziewczyny prośbę , abyście szczerze napisały konkretnie (tak w podpunktach może):kwota kredytu, na ile lat, jaka rata miesięczna, w jakim banku, jeżeli jest to pytanie zbyt osobiste wkraczające z nogami do portfela to przepraszam, ale jeżeli to nie jest dla Was prob...
    • Ostatnio LPR wymyśliła kampanię przeciwko euro - plakaty z pięknymi dziewczynami, jakieś wybory miss - a to wszystko kosztuje - i to są bezsensowne wydawane pieniądze. Zamiast je jakoś zainwestować inaczej - patrz na potrzeby biednych, katastrof.... szkoda słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się