waluty

(7 wyników)
  • Jaką walutę zabrać z Polski do Bułgarii - mam dylemat czy Euro czy $?
  • 4.08 wybieramy sie z zona do bulgarii (svety vlas ), jaka wziasc ze soba walute, dolary czy euro?
  • Wybieram się neidługo na Krym. Mam zapewnione noclegi i wyżywienie, ale zupełnie nie orientuję się, jakie są ceny owoców, regionalnych wyrobów, posiłków w restauracjach czy barach, alkoholi. Ile mniej więcej pieniędzy powinnam zabrać na 10 dni pobytu (bez wielkich szaleństw), czy oprócz chrywien lepiej wziąć dolary czy euro? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
  • Wybieram się do Rumunii in nie wiem, czy lepiej w pPOlsce kupić tamtejsza walutę, czy teżkorzystaniej jest: - zamienić w Rumunii złotówki na leje? - zamienić w Rumunii dolary na leje? - zamienićw Rumunii Euro na leje? Jaki jest lepszy kurs? A może zabraćczeki podróżne. Sama nie wiem... Poradźcie coś... MOże ktoś też napisze, jakie są tam ceny, np. żywności, co trzeba zabrać (bo tam nie ma). Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam, kiwi
  • Witam, Proszę o informacje jakę walutę najlepiej ze sobę zabrac na Krym i tam wymienić. Pozdrawiam.
  • rumunia(5)

Witam, jadę do Rumunii i zastanawiam się czy lepiej zabrać z sobą euro czy dolary ? Czy w Warszawie da się gdzieś kupić rumuńską walutę ? pozdrawiam i dziękuję,
  • Wybieram się do Bułgarii w przyszłym tygodniu. Czy orientujecir się, czy przyjmują tam Euro,czy lepiej płacić w ich walucie.Jakie tam są ogólnie ceny? Dzięki za odpowiedź !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się