Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      waluty

waluty

(5 wyników)
    • Co kilka watkow pojawia sie temat ceny, a ze zaczynaja sie wyprzedaze, wiec bedzie tego co raz wiecej, i dlatego mam pytanie: czy Wy wszystkie jestescie na biezaco z aktualnymi kursami walut, a na dodatek jestescie na tyle biegle w te klocki, ze przeliczanie euro na funty albo dolarow na zlotowki wykonujecie w glowach automatycznie? Bo ja nie, prawde mowiac nie znam wogole kursu dolara, euro ani funta, i kiedy czytam ze ktos kupil cos za iles "talarow", to na ogol nie wiem czy sie chwali ze m...
    • bo już zgłupiałam.. bo waluta jest np. dolar i można płacic akrta kredytową.. ale przecież karta kred. moja jest na polska walutę... jak to mam zrobić>>>?
    • Mam takie pytanko - czesto na forum pojawiaja się opowiesci o tym, jak zawyzane są ceny w Polsce. Dziś np. wpadła mi w oko bawełniana sukieneczka na ramiaczka z aplikacjami w Kapphalu - ku mojemu zdziwieniu kosztowąa 119 zł! Stąd ten watek - chciałam zapytać, jak kształtują sie ceny w Polsce w tym sklepei w porównaniu z innymi państwami. Duzo drozej?
    • bo moim zdaniem jaja sobie robia. Kupuje czesto rzeczy z UK i nigdy sie z tym nie spotkalam. Chcialam kupic plaszcz, cena 595 funtow, po zalogowaniu cena nagle zmienila sie na 758funtow??? Jakim cudem? Przeciez kupuje to z UK do Belgii, zadne duty nie obowiazuje, podatki, co one maja do rzeczy? Przeciez oni ich tu nie placa. Zamawialm u nich wcesnije, ale to sie nie zdarzylo, do spodni sprzed kilku miesiecy doliczyli troche wiecej, ale nie az tyle. Zadzwonilam, zapytalam, laska n...
    • Można??? W sieciówkach zwłaszcza - ostatnio porównałam ceny. Chyba wolałabym płacic w euro :))) Zapomniałam zapytać bo była kolejka gigant.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się