weekend

(89 wyników)
  • juz mam dość!!! cały tydzień kiedy trzeba chodzić do pracy upał jak smok, a jak się zbliża weekend i plan wyjazdu nad morze to pogoda się krzaczy;(((( no chyba że jeszcze w niedziele się poprawi.. najwidoczniej nie zasłużyłam na kąpiel w morzu;(
  • Wybieram się z dzieciarnią potrzebuję namiarów. Będziemy od piątku popoludnia do soboty lub niedzieli. Plan obowiązkowy Muzeum Kopernika sobota rano. CO mogę zrobić w piątek proszę o propozycje.
  • Mam nadzieję, że planów nie zmieniłyście? Jak ustalicie skład to proszę o info :)
  • Pierwszy raz od... nie pamiętam już, tak dawno nie byliśmy z M sami. Sami przez cały weekend, no może niezupełnie, bo w gronie przyjaciół, ale bez dzieci, bez superwczesnoporannego wstawania, bez nocnego karmienia, wow! tak się cieszę na dzisiejszy wyjazd :) bo to już dzisiaj, w południe! jedziemy do wrocławia, tam spędamy wieczór, a reszta weekendu w obornikach śląskich. lubię tamte okolice, mieszkałam kiedyś we wrocławiu, mam do tego miasta wielki sentyment :) tak więc musiałam się po...
  • wybieracie się gdzieś w najbliższy weekend przedłużony z powodu Bożego Ciała. My wybieramy się na mazury, cieszę się ale martwię się jak wytrzymam w samochodzie tyle godzin. Będziemy się musieli często zatrzymywać, bo ostatnio ciężko mi usiedzieć w jednej pozycji. A jak u Was?
  • czy spotykamy sie? byc moze przeoczylam jakis watek na ten temta
  • Mąż wyjechany a ja zostałam sama z dwójką. Niby nic nowego ale ciągle coś było nie tak. Nie wiem czy ta pogoda czy co. Puszczały mi nerwy dzieciom też. W końcu nadszedł sobotni wieczór- oba zasnęły ufff. I się zaczęło. Tosia śpi na dole, młody na górze i tak latałam bo budziły się na zmianę. Do czasu na zmianę bo w końcu sobie wykrakałam i obudziły się oba z płaczem. Wzięłam Tosię na ręce i na górę-ona na szczęście płakała przez sen, natomiast młody bardzo zainteresował się poja...
  • Ja pije 4 dziennie bo inaczej nie daje rady. Maly od tygodnia sypia 18.40- 4.12 (jak w zegarku) Nie da sie przetrzymac dluzej no bo i jak, skoro wstaje wczesniej niz kury... Moze ktos sie zamieni i podrzuci roczniaka, za ktorym ciagle trzeba biegac, ale za to pospi troche nad ranem ?
  • Jakoś w weekendy jest najgorzej. Siedzę przed komputerem, bo dziec spia wreszcie i jest mi strasznie, strasznie smutno. I wcale nie jestem taka dzielna i wcale dobrze sobie nie radzę i nie wierze, że kiedykolwiek się po tym podniosę. To po prostu za trudne, nie umiem nie myślec. Nie umiem...
  • co planujecie? Ja po tygodniu siedzenia w zanieczyszczonym miescie, jade z rodzinka do znajomych do lesniczowki na grila (to jutro) a w niedziele- no coz, Poznan mi pozostaje, ale w planach- "podróż "Maltanka" (kto nie wie, co to niech sobie sprawdzi :-P)i obejrzenie w zoo...słynnej słoniowej pary ;-)
  • z pewnych względów nasza stała meta w Kołobrzegu (teść) odpada ;-( szukam czegoś (obojętnie gdzie, ale skłaniam się ku 3miastu) na weekend, druga połowa sierpnia. Macie sprawdzone kwatery, apartamenty (chodzi raczej o dwie doby). Bedzie ktos w okolicy, żeby się spotkac?
  • dziś mam w planiach mega porządki, powyrzucać niepotrzebne rzeczy, stare ubrania w kótrych nie chodziłąm już kilka lat, stare poduszki, może zabawki oddam do domu dziecka.... A jutro jadę do Warszawy na zakupy, a co tam :)
  • spóźniliśmy się z rezerwacją miejsc i teraz o nie ciężko - może macie jakieś sprawdzone namiary, gdzie moglibyśmy jeszcze zadzwonić?
  • Mamy mile, które postanowiliśmy po części wykorzystać na weekend we dwoje z okazji moich urodzin ;) Weekend na początku kwietnia od piątku do niedzieli, ewentualnie od czwartku. Możecie polecić jakieś fajne miejsce? Ja myślałam o Barcelonie, ale może macie inny pomysł? Dzięki dzięki Dziewczyny za wszelkie podpowiedzi! e-millie
  • kochane mam pytanie, czy zostawilybyscie 8 miesiecznego swojego bobaska na caly weekend? tzn od piatku popoludnia do niedzieli wieczor (2 nocki !!!) oczywiscie u kompetentnej osoby, zaufanej, u ktorej wiedzialybyscie, ze dziecko jest jak najbardziej bezpieczne/zadowolone/szczesliwe itd ? mamy z NM znajomych, ktorzy maja synka w tym samym "wieku", nasi faceci chca nam zrobic niespodzianke, chca zebysmy sie odprezyly/odpoczely i zaproponowali wyjazd do Golebiewskiego (wyzywi...
  • Dziewczyny, czy któras z Wrocławia nie wybiera sie w ten weekend do Poznania? Potrzebuje podac małą przesyłke ( obrazki )do Galerii Garbary w Poznaniu ,zeby były na sobote najlepiej ( ewentualnie w niedziele ) Juz nie załatwie kuriera na jutro :( A może któraś Poznanianka mogłaby mi odebrac z PKP (podałabym na pociąg przesyłką kurierską) np, w piątek wieczorem albo w sobote i zawiozła do tej galerii- odwdzięczę się :) Pytam tu na forum i po znajomych,im wiecej tym lepiej , moze ...
  • Dzień dobry:) Po wczorajszym upale, dziś aura lekko deszczowa, ale fajnie orzeźwiający deszczyk pada:) Słoneczko tez widać, więc jest akurat:) Po wczorajszym meczu rozegranym z moim synem, wszystko mnie boli...to wskazuje jak marna moja kondycja...;/ zamierzam się biegać, ale...zbieram siły na razie;) Plan na dziś praca, potem wolniejsze popołudnie z babcią w tle:) Miłego dnia Kochane:)
  • Rany, od poniedziałku do czxwartku byłam w domu z zasmarkanym Szymem, masakra- dziecko sie ostatnio buntuje, złości etc, więc mega zdechła jestem. Dzisiaj odstresowałam się w pracy ;) M.został z dzieciem. Za to po południu fajny czas ze starszakiem spędziłam- lody, zakupy (matko jedyna- za półbuty i kozaki dałam prawien 600zł!). Sobie na poprawe humoru kupiłam...lakier do paznokci, a co. Ostatni hit Chanel ;) winkiem częstuję! A jutro imieniny kumpeli to się zrelaksuje jeszcze bardziej...
  • Nie przekraczając za bardzo odległości 300 km ode mnie czyli od Szczecina ,macie jakieś patenty? Myśleliśmy o Malborku ,ale teraz jak Klaudia połamana to chyba za daleko Raczej interesuje nas z noclegiem
  • Dziewczyny jetseście z calej Polski, polećcie gdzie można się wybrać z maluszkiem aby miło spędzić weekend, ma być fajna pogoda chciałabym gdzieś wyjechać z domu, mąż też chętny ale ja mam zorganizować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna