wizyta

(19 wyników)
  • W czwartek mam pierwszą wizytę u dr. Rysza i tak się zastanawiam ile kosztuje wizyta, miałam mieć dopiero w maju, ale oddzwoniła pani z przychodni że zwolniło się miejsce, cieszę się, bo może w końcu dowiem się jakiś konkretów.
  • witam was, jestem przerażona ponieważ dowiedziałam się, że miałam kilka ataków epilepsji podczas snu. sama nic nie pamiętam i nic nie czułam, do tego stopnia,że nie chciałam w to uwierzyć. Jestem przed wizytą u neurologa i strasznie się boję. Nigdy wcześniej nie miałam takich ataków a mam 25 lat. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. nie wiem do kogo mam się zwrócić ponieważ nie znam nikogo, kto miał taką przypadłość.... masakra:(
  • tak z ciekawosci pytam:)
  • Witam. Mam zamiar (w końcu) wybrać się prywatnie do porządnego epileptologa, zastanawiam się ile mniej-więcej kosztuje taka wizyta (nie chcę się zbłaźnić, gdyby się okazało, że to kwota nie na moją kieszeń), czy wystarczy jedno spotkanie? Jak było w Waszym przypadku? Dziękuję za ewentualne odpowiedzi. Zastanawiam się nad Katowicami, ul. Ziołowa.
  • ostatnio skupilam sie na obserwowaniu siebie-takim dosc doglebnym-i zaobserwowalam wiele ciekawych rzeczy. ciekawa jestem czy ja zauwazylam to tulko u siebie, i czy ma to moze zwiazek tylko z moim np charakterem, czy np z choroba. bo moze zaczynam popadac w obsesje na tle mojej epi i wszystko jej przypisuje? no ale do celu-jak czujecie sie podczas zakupow np w marketach? bo ja jak wejde i jak tylko buchnie mi w oczy to oswitlenie to dostaje doslownie krecka. mam wrazenie, ze mam skumulowanyc...
  • Piszę właściwie, żeby odreagować swoją złość i bezradność. Czekałem na wizytę 4 miesiące, miałem mieć w przyszłym tygodniu. Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani, która poinformowała mnie, że pani doktor jest chora i niestety nie ma na kiedy mnie zapisać na kolejny termin, bo nie ma miejsc do końca roku a na następny rok jeszcze nie zapisują... no i co teraz mam zrobić? - odpowiedź: niech pan dzwoni i się dowiaduje, czy już zapisujemy na przyszły rok... a jeżeli skończyła mi się karta, dzięki któ...
  • jak w temacie,pilnie poszukuję dobrego epileptologa,może być prywatnie-bardzo,bardzo proszę!!!!!
  • Recepty(7)

Wczoraj byłam u mojego lekarza po receptę. Nic w tym dziwnego, gdyby nie to, że muszę się teraz umawiać do niego specjalnie na wizytę za każdym razem kiedy mi się kończą leki. Zawsze odbierałam sobie w recepcji w dowolny dzień i o dowolnej godzinie, musiałam tylko wcześniej zadzwonić, żeby mi wypisał. A teraz podobno się pozmieniały przepisy i trzeba być u lekarza osobiście. Wg mnie to trochę bez sensu, bo jak mam ataki np. raz na 4 lata to nie widzę potrzeby widywać się z nim co 3-4 miesiące...
  • Witam wszystkich Pomóżcie mi, proszę, znaleźć dobrego epileptologa najlepiej z Krakowa, dziecko się meczy a lekarze ze szpitala nie bardzo mogą pomoc :( dziekuje
  • Poszukuję namiarów na dobrego lekarza neurologa z Gdyni.
  • Przepraszam z góry za głupie pytanie, ale bardzo się denerwuję. Moja córka ma 6 miesięcy. Niedawno wróciłam do pracy i Mała została pod opieką teściowej, która zaobserwowała u niej dziwny objaw: Mała na chwilę "zagapiła się" podczas spaceru i dopiero po chwili, kiedy teściowa wzięła ją pod rączki, Mała się ocknęła. Ten stan powtórzył się jeszcze raz, tuż po rzekomym "wybudzeniu" dziecka. Tym razem wystarczyło Małą dotknąć, żeby "wróciła". No i tu zaczyna się historia mojej histerii. Dod...
  • Zauważyłam, że na forum co jakiś czas pojawiają się prośby o podanie namiarów na dobrych lekarzy i uznałam, że dobrze byłoby umieścić to w jednym miejscu. Sama obecnie poszukuję dobrego epileptologa na Śląsku, ale proszę podawać tutaj informacje o lekarzach z całej Polski. Myślę, że będzie to cenny informator dla wszystkich oczekujących dobrej diagnozy i prawidłowego leczenia. Pozdrawiam wszyskich gorąco :)
  • Znacie kogoś dla dorosłych wartego uwagi ? Bo musze zmienić starego.
  • Prosze, pomozcie!!! jesli ktos zna dobrego neurologa albo epileptologa w Czestochowie dajcie mi jakies namiary... Z gory dziekuje
  • Kochani Szukam informacji o doc. J.Jedrzejczak - tzn. interesują mnie opinie osób leczących sie u niej. Jakie są wasze opinie? ściskam Was wszystkich mocno Alicja
  • ja już się umówiłam na wizytę, zobaczę co to takiego ;) wiadomosci.onet.pl/1703477,11,rozpoczyna_sie_tydzien_chorych_na_padaczke,item.html
  • Czy ktoś zna dobrego epileptologa lub neurologa we Wrocławiu (tudzież klinikę)? Sprawa jest dość poważna, jestem po pierwszym napadzie i dostałam Depakinę (ale ogólnie to jestem załamana moją panią neurolog, która grozi mi utratą pracy...)i koniecznie muszę w ciągu tygodnia znaleźć dobrego epileptologa, bo Depakina już się kończy (już teraz zamist dwóch przyjmuję jedną na dobę), aczkolwiek nie wiem, czy w ogóle muszę brać jakiekolwiek leki. Echh, wszystko top jest bardzo skompli...
  • jestem mamą 13 letniej dziewczynki z epilepsją. Po wizycie na oddziale neurochirurgii w CZD dowiedziałam się o diagnozie- Padaczka. Podobno nie wymaga leków?! Czy to dlatego że ataki występują co kilka m-cy i to w nocy podczas snu?! Córka podczas ataków nie traci przytomności!!! Jest uczennicą klasy sportowej!!! Co o tym myślicie?! będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi!
  • Dzień dobry Panu! Mam taką sprawę:otóż miałam zmniejszać stopniowo dawkę Clonazepamu (dobowo 2 mg).Udało mi się zdecydować na to,żeby wieczorem zamiast 2 tabl (0,5 mg) brać 1,5.No i czuję,że na więcej się nie zdobędę, przynajmniej nie teraz. Jestem w kiepskiej kondycji psychicznej, od kilku lat zmagam się z nerwicą lękową i jej paskudnymi objawami(lęk przed jazdą autobusem,pójściem do marketu;objawy somatyczne:duszności, spocone rece,myśl,że zaraz zemdleje, ataki paniki...). Moje ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się