-
cześć :) tak jak wczoraj zapowiadałam, byłam dzisiaj z maluchem u weterynarza... powiem Wam że mam sprzeczne uczucia... o wszystko musiałam wypytywać, nie dodał nic od siebie, uszy sprawdził na moją prośbę, tak to nawet się do tego nie garnął... nie wspomnę o tym że nie obciął mu pazurków pomimo tego że mówiłam i nie pokazał jak włoski z uszu usuwać tylko opowiedział... ale mniejsza o to. Kupiłam preparat do czyszczenia uszu Otifree, podobno jeden z lepszych na rynku ( tak zachwalał) znacie g...
-
Dziewczyny dziś był u nas z wizytą Luzio:). Strasznie się zmienił, jest jakiś drobny w stosunku do fabi ale rozrabiaka. Był bardzo przestraszony bo po wizycie u okulisty. Parę dni temu okazało się że maluch chyba ma coś poważnego z oczami. Podejrzewają coś niedobrego z siatkówka, źle widzi i musiał przejść szereg badań. Strasznie mnie to zmartwiło jak mnie o tym powiadomili, żal luzaczka:(. Będą jednak o jego wzrok walczyć, co mnie cieszy. Załatwiliśmy wizytę u Docenta Kiełbowicza i zaczął le...
-
Witam wszystkich. Już jesteśmy po wizycie u fryzjera...była to na szczęście bardzo iła pani.. cieszę się..''wycałowała'' się z Guciem na maksa. Sama hoduje Westy ...i też podobno miała kiedyś shihtzaki;) Obcięła go tak jak widzicie na zdjątku. U mnie koszt zabiegu tzn: kąpiel, cięcie, obcinanie pazurków i wyrywanie włosków to 60 zł. Zresztą...same oceńcie. Dla mnie zrobił się znów uroczym szczeniaczkiem;)
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2612282,2,1,DSCF0563.html
-
weekendowa wycieczka :)
tak teraz Gustaw podróżuje z nami:
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2711461,2,7,Zdj65533cie0049--Kopia.html
a tutaj fotki nowej fryzurki:
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2711459,2,5,Zdj65533cie0046.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2711460,2,6,Zdj65533cie0047.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2711458,2,4,100-6845.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2711455,2,1,100-6829.html
byłam u kobiety którą większość ludzi zachwalała, z fryzury jestem zadowolona, bo o coś takiego m...
-
Kurcze wczoraj zauważyłam że dziewczyny się coś drapią za dużo, szczególnie mała. Złapałam małą i na przegląd, kurcze cała jest w krostkach:(, Lila też ma ale mniej. Nie mam pojęcia co to , czy pchełki złapały mimo kiltixa(ale nic nie złapałam), czy znowu uczulenie:(. Całą noc mała się czochrała i zaraz dzwonię do dr. Wojtka. Oby to była błahostka, trzymajcie kciuki:). My z tymi małpkami zbankrutujemy, wizyt więcej jak z dziećmi:). Pozdrawiam Ania.
-
Cześć Aniu, mam prośbę mogłabyś mi dać namiar na okulistę naszych pieszczochów? Luckiemu coś się dzieje z oczkami chciałabym sprawdzić czy mu nie wrastają przypadkiem te rzęsy w oczka albo cokolwiek innego. Bardzo mocno mu zaczęły łzawić (zdarzało się łzawienie u niego, ale nigdy aż tak intensywne), dlatego chciałabym to zweryfikować u konkretnego specjalisty. Swoją drogą jak wyglada taka wizyta? Pozdrawiamy
-
Wybralam sie do wetrynarza po niespokojnej nocy mojego Dżekusia pod rzuchwa
zrobil sie duzy swedzacy rumien,pies zrobil sie niespokojny nie potrafi
znalezc sobie miejsca do spania.Dostal zaszczyk i plyn do przemywania.W
poczekalni lecznicy byl strasznie nerwowy i duzo szczekal,weterynarz polecil
tabletki SILENTINE spokoj i relaks drSeidla.Czy juz ktos je podawal psu i jak
dzialaja?
-
Mam zamiar niedługo kupić sobie pieska shih tzu. Ale czytam tutaj opinie że
pieski nie chcą jeść karmy! Macie tak?
-
Witajcie! Nasz Maylo nareszcie widzi świat :)) A my widzimy jego oczy hehe... (są cudne ;***) Byliśmy u Pani Aldony i bardzo jesteśmy (z córką i mężem) zadowoleni, Aldonka bardzo miła ciągle mówiła do naszego Maylusia, oczywiście nie strzygliśmy go całego bo takie baby jeszcze nie trzeba ale oczka ma ładnie ostrzyżone, dupkę i pisiorka ;PP Przy okazji kupiliśmy profesjonalny szampon i odzywkę :)) A tak wygląda nasze cudo :
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2672087,2,4,P3310121.html
fotoforum....
-
Więc tak : Mniej więcej miesiąc dwa miesiące temu kupiłam dla mojej suczki szelki ... bo jakimś czasie zobaczyłam że w miejscu gdzie nosiła szelki zrobiła się jej plama ... tak jakby zdarta skóra. więc zdjęłam jej te szelki . i wodą utlenioną to przemyłam bo było pełno jej włosów do tego przyklejonych . Dwa dni temu gdy ją głaskałam poczułam coś dziwnego pod szyją .. spojrzałam na to i właśnie też była taka plama ... ma kolor skóry... ale to coś dziwnego ... i zauważyłam już dawno że w tym mi...
-
Witaj Marta, co tam u Was? Jak Maylo i Wasze spacerki? Maleństwo szaleje? My już niebawem udajemy się do fryzjera, Bobi będzie obcięty króciutko. Sama jestem ciekawa jak będzie wyglądał... Pozdrawiam, Inka