Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      wizyta

wizyta

(8 wyników)
    • Witajcie nie wiem czy w dobrym forum umieszczam zapytanie...Czy ktoś z was tutaj piszących był może na wizycie u dr Janusa??I czy pomógł komuś??Czu warto do niego jechać?Bo zastanawiam sie nad wizyta,nic u nas nie skutkuje..i nie wiem co robić...czekam na posty jakieś..
    • byłam dziś pierwszy raz u dr Kalwajt z moimi dziewczynami (9 mcy i 9 lat). obie z problemami głównie skórnymi. starszej na biorezonansie wyszły: candida, lamblie, owsiki i włosogłówka. plus alergia na mleko, laktozę i pszenicę. zalecona terapia: Pyrantelum 3 dni vernicadis 7 dni zentel 3 dni furazodolin 7 dni i jeszcze raz vernicadis 7 dni poza tym mikstura z aloesem, probiotyki i oczyszczanie z toksyn (Nux vomica, berberis i lymphomyosot). no i dieta. młodsza dostała kurac...
    • Parę dni temu udało nam się w koncu dotrzec na wizytę, ale przyznam, że jestem trochę zdezorientowana po tym "spotkaniu" i może trochę rozczarowana. Pierwsze, co mnie zaskoczyło, to sposób diagnozowania dolegliwości przez panią doktor. Niby kazali przywieźć wszystkie wyniki badań, jakie sie ma, grupe krwi, a nawet nikt o nie nie poprosił ani nie zapytał, choc sama wspomniałam, że mam przy sobie. Najpierw pani zapytała z jakim problemem przybywamy, wiec tylko wspomniałam ogólnie, że mały od ...
    • Lekarz - wielka slawa, gastrolog, pracuje w szpitalu dzieciecym w wawie, ordynator. Uslyszalam, ze: - niepotrzebnie zrobilam tyle badan, pieniadze na darmo wydalam, zasugerowal, ze szukam dziury w calym - badania zrobilam, przypomne, poniewaz szukalismy przyczyn nawrotu lamblii u dziecka ( w koncu Felix nie potwierdzil, ze robale wrocily) - dlaczego dziecko nie ma szczepien na pneumokoki i menigokoki? moge je zaszczepic natychmiast, u niego w przychodni, za chwile nawet (tematyce szcze...
    • Pani Dr,przepisała olejek tymiankowy,zioła-kocanka,krwawnik i tatarak.Co mnie zdziwiło,to to ze kazała zmielić w młynku wszystkie zioła zmieszać ze sobą i 3xdziennie wsypywać do mleka czy innego jedzenia po szczypcie.Czy taka szczypta ziół pomoze mam wątpliwości.Babsee Ty pisałaś ze piliście i to szklankę dziennie chyba.Kazała koniecznie dorosłym zbadać się pod katem lambli,ale wiem ze badania rzadko wychodzą i poprostu szkoda kasy na nie.Tak myśle by nam dorosłym zakupić balsam kapucyński.C...
    • Witajcie, byłam dziś z małym na drugiej wizycie w Vega - jesteśmy po miesięcznej kuracji antyrobakowej, od I dieta bo wyszła nam candidia obfita. Byliśmy u dr K - i chyba ostatni raz.... Małemu się nic nie poprawiło, sińce są nadal, kompletny brak apetytu, dziwne zachowania, płaczliwość i w skrajności typu nadpobudliwośc, do tego wysypane nogi, ręce - jest tego jeszcze więcej choć skończyliśmy już kurację na robale( leczone po objawach w ciemno ). Pani K zasugerowała witaminy Y...
    • Lekarz, ktory leczy cala moja rodzine z pasozytow (moim zdaniem wybitny specjalista w tej dziedzinie), przyjmuje juz stacjonarnie. Przyjmuje goscinnie w soboty i niedziele w Anna Beauty Clinic, Al. Wilanowska 105 lokal 1. Wizyty nadal umawia przed swoj telefon komorkowy - moge podac, ale TYLKO po wyslaniu do mnie maila na priva (na gazetowego).
    • Witajcie! Czy może mi ktoś polecić dobrego lekarza od candidy i robali z okolic Katowic, Sosnowca? Najlepiej żeby miał doświadczenie w leczeniu dzieciaków. Bo ja jeszcze takowego nie znalazłam :-(. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się