Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
      wizyta

wizyta

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich:)mam 24 lata i jestem DDA. Wiem to od jakis 4 lat ale nic z tym nie robilam bo uwazalam ze nie musze i sama sobie poradze i ze moje zycie bedzie inne niz zycie moich rodzicow,moj tata jest alkoholikiem ktory nie pije od 6 lat a moja mama leczy sie od 6 lat w al anon. Właśnie po raz kolejny rozstałam się z chłopakiem to już chyba 15 raz,byliśmy ze soba 8 lat i ciagle sie rozstawalismy i godzilismy.To ja za kazdym razem odchodzilam bo nie moglam zniesc jego zachowania,jego ...
    • Moi drodzy, chcialam sie Was zapytac o zdanie. Otoz rzecz dotyczy zachowania mojej terapeutki,problem jest wielowatkowy.Opisze okolicznosci: uczeszczam na terapie indywidualna ok. 6 miesiecy, jakis miesiac temu wyslano mnie jednak na tzw diagnoze, co polegalo na spotkaniach z inna pania psycholog w tym samym osrodku. Spotkanie odbylo sie raz, bo z nieznanych mi powodow odwolano wszystkie wizyty do konca miesiaca. W tym czasie tez zbiegly sie bardzo wazne dla mnie egzaminy, z pow...
    • Poszłam z mężem na terapię, ponieważ zaczęło rozpadać się moje małżeństwo. Byliśmy na dwóch spotkaniach. Podczas pierwszego spotkania dowiedziałam się, że jestem DDA i powinnam pójść na terapię indywidualną. Mąż zrezygnował z terapii małżeńskiej, ponieważ przestał wierzyć, że między nami może być dobrze. W związku z tym zapisałam się na terapię indywidualną. Moje małżeństwo zaczęło się rozpadać. Mąż podjął decyzję o rozstaniu. Mamy dwoje dzieci. Było mi bardzo ciężko. Na terapię chodzę ...
    • W czwartek idę na pierwszą wizyte ( od momentu przerwania poprzedniej terapii jakieś 2 lata temu).Będę chodziła na Wielicką do p.Agnieszki.Testy mam juz za sobą,ale może trzeba będzie je powtórzyć.Cieszę się na to spotkanie jak dziecko,może dlatego ,że wiem ,że coś drgnęło w tym kierunku i ,że chcę coś zrobić porządnego ze swoim życiem i skrzywioną psychą.Trzymajcie za mnie kciuki,choć pierwsza wizyta to nic takiego,pogaduchy i dopasowywanie terminów.Potem się zacznie.Czy ktoś ma jakieś doświ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się