jaga_22 26.07.08, 21:32 Pojechałam w końcu,nie mogłam zawieść wnuka.Było bardzo fajnie,bo tam jest tak dużo drzew,że upału się nie czuje. picasaweb.google.pl/rudapeja/ZOOWarszawskie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52ania Re: Spacerkiem po ZOO 26.07.08, 21:50 Super spacer.Nawet nemo macie,ale tak ogólnie,to uboższe ZOO niż we Wrocławiu.Zdjecia bardzo mi sie podobały. Odpowiedz Link
prazanka44 Re: Spacerkiem po ZOO 26.07.08, 22:09 Bardzo lubię spacery po ZOO, choć moje uczucia są zawsze lekko mie- szane. Gdy patrzę na rzadkie zwierzęta, przypomina mi się, że jest ich coraz mniej na Ziemi i ogarnia mnie złość na ludzką bezmyślność w tę- pieniu wszystkiego, co żywe. Niektórzy współczują zwierzętom w ZOO. Ja nie - przecież te, kt-e tra- fiły do ZOO uniknęły czasem gorszego losu. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Spacerkiem po ZOO 26.07.08, 22:15 Z przyjemnością spacerowałam po Zoo, zdjęcia b.ładne. Marzy mi się jeszcze spacer po ogrodzie botanicznym. Może ktoś się wybiera do ogrodu, albo palmiarni i umieści zdjęcia? Chętnie bym je obejrzała i na pewno nie tylko ja. Odpowiedz Link
dede43 Re: Spacerkiem po ZOO 27.07.08, 08:24 Też byłam nie tak dawno w ZOOO, tyle, że we wrocławskiem. Oczywiście z wnukami. Ale ja nie robie zdjęć. Odpowiedz Link
kumpelka15 Re: Spacerkiem po ZOO 27.07.08, 11:08 Babcia jak to babcia.Obiecała i dotrzymała słowa.Takie są te kochane babcie.Zdjęcia piękne, wycieczka napewno udana a i wnuczek zadowolony.Same plusy. Odpowiedz Link