Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      wprost

wprost

(6 wyników)
    • Witam Moze mi podpowiecie, bo ostatnio w moim mieście uruchomili skrzyżowanie na którym (w interesującym mnie fragmencie) mamy dwa pasy. Jednym jedziemy prosto, drugim możemy skrecić w prawo. Pas do jazdy na wprost ma swój sygnalizator swiateł, pas do skrętu w prawo ma swój sygnalizator po prawej stronie, który stoi juz tak pod ukosem (pierwszy samochód stojący do skrętu w prawo też już stoi pod ukosem, więc tak żeby widział ten sygnalizator, to musi być on leko przekrecony). i teraz jest ...
    • Wczoraj w nocy, auto z duża predkoscia jadace czerniakowska w strone powsina przelatując na czerwonym przywaliło w bok passata B4. Passat na dachu, owiniety wokol latarni, bagaze rozrzucone po okolicy. Kupa plynów, strazy, policji i karetek. Pisze o tym, bo to skrzyzowanie jest tak po..ne, ze sam mialem okazje przeleciec je ze dwa razy na czerwonym. Na szczescie orientowałem sie w pore i wyhamowywalem za pierwsza poprzeczna jezdnia, przed druga uprzednio upewniwszy sie, pierwsza ni...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=45558508 hmmm.... jak zwykle dyskusja w polskim stylu:/ Nikt jednak nie zauważył że dupy (bez przeproszenia) dali jak zwykle urzędnicy. pzdr Q
    • serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2182356.html ... nalezy postawic wprost pytanie, czy jezus na cherlawym osiolku pasuje do ymydzu wspolczesnego kosciola? cos to groteskowo wyglada...
    • Dzisiaj rano poczułem się jak typowy drogowiec - zaskoczyła mnie zima. Początkowo miałem kwaśną minę, bo drogi za oknem były prawie białe, a ja na letnich oponach jeszcze. Ale gdy około południa wyruszałem w miasto, musiałem zmagać się jedynie z mokrym asfaltem, więc było pewnie nawet lepiej na tych letnich, niż mogło być na typowo śniegowych zimówkach. Wprawdzie po weekendzie ma być znowu ok. +10st.C, lecz stwierdziłem, że nie będę robił poruty i dziś zmienię koła - co też uczyniłem. ...
    • Jade z kolega jako pasazer w sobotni wieczór. Dojezdzamy do ronda z sygnalizacja świetlna,czyli swiatla na wjazdach i zjazdach. Jestesmy na prawym pasie i mamy czerwone swiatlo i zielona strzalke w prawo,kolega wiec wjezdza na rondo z wlaczonym prawym kierunkiem.(pomijam tu,ze nie zatrzymal przed pasami....) Kolega slabo wiedzial gdzie ma jechac,wiec mu mówie,ze nie potrzebnie w prawo skreca,bo prosto byloby nam blizej.W tym momencie zobaczylismy,ze na sygnalizatorze zjadowym na ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się