Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      wprost

wprost

(8 wyników)
    • Nie trzeba byc geniuszem zeby zauwazyc jak kobiety, wszystkie bez wyjatku zastanawiaja sie, patrza w przeciwnym kierunku, robiac dziwne miny.. gdy mezczyzna zada im jakies wazne pytanie dotyczace ich zwiazku, uczuc lub sfery emocjonalnej? Dlaczego kobiety unikaja jak moga konkretnych odwowiedzi; "tak, nie", albo po prostu szczerej prawdy? Czy wy kobiety sadzicie ze zyskacie troche czasu lub pole do manuwru gdy dacie facetowi pokretna odpowiedz? Np; "sama nie wiem", "dlacego sie...
    • Ostatnio rozmawialem z jedna dziewczyna i ona powiedziala ze sama mowi swoijemu mezczyznie co ma jej kupic w prezencie. Wskazuje rzecz, kolor, sklep. Stwierdzilem ze to dosc smieszna sytuacja, zwlaszcza wreczanie takiego prezentu i "zaskoczenie" dziewczyny:) Opowiedzialem kolegom przy piwie ale oni jakos sie nie smiali. Sami tak robią. ALbo dziewczyna powie, albo pojda na zakupy z jej przyjaciolką. Czy to jest normalne?? Ja bym w zyciu nie pomyslal zeby ktos mi mowil co mam kupic ...
    • Czesc, mam 23 lata, mój chlopak 27, spotykamy się od 7 miesięcy. Jest nam dobrze ze sobą ale ja nie do konca fajnie czuję się z nim w łóżku. Moje doświadczenie seksualne jest bardzo male, mój chlopak byl moim pierwszym facetem a ja oczywiscie nie jestem jego pierwszą dziewczyną. No i tu wlasnie mam problem. Nasz pierwszy raz byl dla mnie koszmarnie bolesny, kolejny chyba jeszcze gorszy, pozniej bylo juz nieco lepiej. Zazwyczaj to on wykzaywal inicjatywę, bardziej on że tak powiem zajmo...
    • Wczoraj zapytałam mojego kolegę czy podobam się jego przyjacielowi. Nie odpowiedział mi wprost tylko zacytował jego słowa: "w pewnien sposób ona mnie jara". Piszę ponieważ wiem, że dziewczyna nieco inaczej odbiera wszystko co powie facet - tym bardziej zakochana. Chciałabym znać obiektywne zdanie na ten temat. Proszę szczególnie facetów opinię. Nie wiem czy dobrze to odebrałam, a nie chcę pytać o to mojego kolegi, nie chcę zeby się domyślił......
    • Pracuję jako księgowa. W moiim biuże obprócz mnie są jeszcze 4 koleżanki. Jedna z nich okropnie się poci czyli mówią nidelikatnie śmierdzi. Na początku jakoś to wytrzymywałyśmy, ale teraz robi się gorzej. Nie pomaga okno, odświeżacz, wstyd jest nam również z tego powodu. Co mamy zrobić? Dlikatnie powiedzieć jej żeby zaczęła się myć? Kupić jej dyzodorant? Proszę o pomoc... :)
    • Często, (a nawet bardzo często)..gdy przebywam w towarzystwie mojej siostry i chłopaka np. na dyskotece, w jakimś barze, pubie oni zachowują się tak jakbym w ogóle nie istniała..Całują się dość namiętnie no i wogóle obściskują :P a ja powiedzmy, że siedze na przeciwko i poprostu nie wiem gdzie mam patrzeć!!! Jest to dla mnie bardzo krępująca sytuacja, nie mówie tu o jednorazowym cmoknięciu czy coś takiego lecz o namiętnych długich pocałunkach:/.. a potem obydowje się dziwią,że nie lubi...
    • mój chłopak dziś bardzo mnie zranił, zupełnie przez przypadek , poprostu powiedział coś czego wcześniej nie przemyślał, ostatno zdarza się to coraz częściej. jak myślicie czy on przestaje mnie kochać? (jestem dysortografem)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się