Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      wprost

wprost

(9 wyników)
    • Na wprost twarza w twarz na wprost na przeciw w poprzek po przekatnej obokiem lewa do prawa prawa do lewej skok po skosnej oko za okiem A Ty mi dlon podsuwasz jak poduszke w puchu spuchne obuchem cie buchne zasne pod Twym opuszkiem rozkazujacym... Na wprost Rzesa w rzese kleska ust Zwyciestwo... bez slow...
    • kiedy ostatnio mieliście orgazm? Czy bez nich da się żyć??:((
    • chce poflirtowac tu i teraz
    • Mam do Was prośbę o poradę – co mam robić? Spotkałem się z dziewczyna w realu, po tygodniowej znajomości w necie (portale randkowe, skype, telefon, zdjęciami oczywiście się wymieniliśmy, mieszkamy kilkadziesiąt kilometrów od siebie). Zaprosiłem ją do restauracji. Rozmawiało nam się dobrze. Po spotkaniu na odchodne powiedzieliśmy sobie, że się zdzwonimy. Oczywiście zajechawszy każde do swych domów wymieniliśmy się grzecznościowymi smsami z podziękowaniami. Podkreslam, że dziewczyna mi ...
    • Usta namiętne pytają wprost: gdzie spędziłeś ostatnia noc? Czy z kolegami na piwie byłeś? Czy inne usta swymi pieściłeś? Usta namiętne pytają wprost.. Z kim spędziłeś ostatnia noc? I czy namiętne przestały być? Nie wiem już nic.
    • że ktoś kto mienił się waszym przyjacielem lub kimś więcej , udając kogoś innego-nieznajomego prowadził z wami korespondencję mailową?
    • "Et si tu n'existais pas Dis-moi pourquoi j'existerais? Pour traîner dans un monde sans toi Sans espoir et sans regret Et si tu n'existais pas J'essayerais d'inventer l'amour Comme un peintre qui voit sous ses doigts Naître les couleurs du jour Et qui n'en revient pas Et si tu n'existais pas Dis-moi pour qui j'existerais? Des passantes endormies dans mes bras Que je n'aimerais jamais Et si tu n'existais pas Je ne serais qu'un point de plus Dans ce monde qui vient et qui v...
    • ze tobie na niej zalezy, nie mowiac tego wprost..?
    • Był młodzieniec raz cnotliwy Cichy skromny urodziwy Nawet jego własna matka Nie wiedziała co ma w gatkach Czuł że tam mu cos sterczało Wiedział że się tym sikało Lecz tej części jego ciała żadna z dziewczyn nie widziała Kiedy sikać mu się chciało Że wytrzymać się nie dało Kiedy to wyciągnąć musiał Zamknął oczy i tak siusiał Czasem mu to miękkie ciało W spodniach rosło i sztywniało Podnosiło się do góry Wyłaziło wprost ze skóry Wtedy modlił się do rana ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się