wprost

(7 wyników)
  • www.wprost.pl/ar/?O=87304 Zgadzam sie z nim w 100%. Wszystkich to dotyczy. Polacy od lat maja zle doswiadczenia z wscibstwem polskich organow skarbowych. Przez to pieniadze leza na kontach doslownie na calym swiecie - byle nie w Polsce. Jest pelno osob, ktore wyjezdzaja za granice na kontrakty na kilka lat i po odlozeniu znacznych kwot - zostawiaja je za granica w funduszach inwestycyjnych - a do Polski przywoza najwyzej 20% oszczednosci. To jest bardzo czeste zjawisko. Decyzja gdzie ...
  • bardzo lubie czytac Friedmana, czlowiek ma glowe na karku i mimo juz powaznego wieku trzyma sie dobrze oraz mowi ciekawie, ale co ja bede wprowadzenia pisal.... ponizej to co on przepowiada na 2005 www.wprost.pl/ar/?O=71571&C=57
  • wprost wzial sobie do serca walenie w kwacha i robi to w kazdym numerze, gosc chyba budzac sie rano ma bole glowy wiedzac ze ktos znow z niego zrobi swinie i idiote (mowa o kwachu) nastepne zdjecia z lepiarzem...hehehe a swoja droga popatrzcie na tego lepiarza, przeciez to wsza, jak on mogl zastraszac ludzi co on po przedszkolach chodzil? Skaner Tygodnik "Wprost", Nr 1170 (08 maja 2005) www.wprost.pl/ar/?O=76131&C=57
  • www.se.com.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_5.shtml sluchajcie jak to przeczytalem to malo z fotela nie spadlem, usmialem sie niesamowicie.... kupa smiechu tak to mozna okreslic, ale po kolei, ludzie ktorzy sa czolowka kraju w polityce wlasnie zdaja matury, przeciez to komedia, Samoobrona hurtem zdaje maturę MATURY 2004 Maturę zdawały też gwiazdy Samoobrony: Renata Beger (46 l.) i Danuta Hojarska (44 l.). Wybrały Szczecin, by uciec przed dziennikarzami. Ale "Super Express...
  • nie zastanawia was coraz wieksza liczba obroncow tych "co wteczkach" maja napieprzone? i to nie tylko ludzie z grona komuny ale i solidarnosci oraz kosciola.... czy ja czegos nie wiem? czy cos sie w Polsce stalo ostatnio co uszlo mojej uwadze? przeciez jesli kazdy chce wyjasnienia przeszlosci i rozliczenia sie z nia to chyba jest to jeden z krokow jaki trzeba podjac aby ta przeszlosc miala rece i nogi... nie wiem jak wy ale ja sobie zdaje sprawe z tego ze komuchy ukladajac sie z ...
  • zachecam do wizyty www.rotch.com moje wrazenia na forum kraj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16958577
  • Orlengate: prokuratorzy sypią UOP Wojciech Czuchnowski 29-09-2004, ostatnia aktualizacja 29-09-2004 20:42 Czarny obraz relacji UOP - wymiar sprawiedliwości odsłonili zeznający w środę prokuratorzy. Komisja przeforsowała też kolejny polityczny wniosek, by zaaresztować akta fundacji żony prezydenta - To naciski służb specjalnych wmanewrowały prokuraturę w sprawę zatrzymania prezesa Orlenu - powiedział w środę warszawski prokurator apelacyjny Zygmunt Kapusta. To Kapusta ki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się