Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      wprost

wprost

(11 wyników)
    • Nie rozumiem mojego faceta...może ktoś mnie oświeci. Jesteśmy oboje po przejściach- rozwodach, koło 40-tki, z dziećmi. spotykamy się od roku. Wszystko byłoby dobrze...a nie jest. Mój facet, mimo wizerunku niegrzecznego chłopca zachowuje sie dla mnie nielogicznie bardzo.Chce sie spotykać w każdym możliwym momencie, ciężko znosi nawet 2 dniową przerwę, gdy wychodze gdzieś bez niego nalega żeby po mnie przyjechać. Gdy jesteśmy razem ciągle mnie głaszcze, trzyma za rękę, przytula. Zachowuje sie ...
    • żeby został jej kochankiem tylko i wyłącznie,że nic więcej nie chce od niego tylko żeby był jak go chce, czy faceci tego nie lubią? I czy może taki facet się obrazić albo zniesmaczyć taką bezpruderyjną propozycją?
    • ladna ta kobieta i jej atuty, nie? www.wprost.pl
    • mezczyzni dlaczego zdarza sie wam mowic jedno a robic drugie wydawalo mi sie zawsze ze jezeli mezczyna cos powie to chocby sie walilo i palilo slowa dotrzyma dlaczego milczycie jak zakleci choc obiecal "za chwile" zadzwonic i wiedzac ze na ten telefon czekam dlaczego nie mowicie wprost tylko miedzy wierszami dajecie cos do zrozumienia przeciez szczerosc lubicie tak samo jak my ?
    • ... nie mówiąc / pisząc tego wprost ??? i to jeszcze tak, żeby miał 100% pewności i zero cienia wątpliwości dodatkowo załóżmy, że jest najmniej rozgarniętym facetem na świecie (to żebym ja nie miała wątpliwości, że zrozumiał ;-)) UTRUDNIENIA: 1. kontaktujemy się obecnie jedynie przez internet 2. wcześniej, pomimo delikatnych prób z jego strony, był uparcie traktowany tylko jako kolega - to i może się zraził, że jak grochem o ścianę ... wykonalne? czy mission impossible? ;-)
    • witam sprawa przedstawia się w następujący sposób: mam bardzo dobrego kolegę, znamy się od ponad 2 lat. spotykamy się, chodzimy na kawe, do kina, zapraszam go do domu na imprezy. problem polega na tym, że jest dla mnie tylko kumplem (i nie chcę tego zmieniać) a on najwyraźniej ostatnio zaczął myśleć, że między nami dojdzie do czegoś więcej. zaczęły się maślane spojrzenia, wysyłanie czułych smsów (jak to pięknie dzisiaj wyglądam itp). męczy mnie to i irytuje. chcę mu DELIKATNIE A...
    • o co chodzi??? ja nic nie rozumiem! facet najpierw sie przymila mowi wprost,ze chce zakrecic, a potem zachowuje sie jakbysmy byli tylko przyjaciolmi. co mu sie stalo?? zespul sie? ;)
    • Swoim kobietom rzecz jasna... "Co myslisz o slubie, jakie masz na ten tamat zdanie...??" Jesli kiedys zadaliscie je, lub jakbyscie mieli zadac...Co mielibyscie na mysli...Nie rozumiem czasem myslenia facetow. Po uslyszeniu tego pytania poczulam sie zaskoczona. Nie wiem co chcial wybadac...Jak Wy myslicie?
    • kochani panowie problem nie dotyczy mnie ale mojej kolezanki i pytam w jej imieniu jak to z wami jest,otóż: Od jakiegos czasu moja bliska kolezanka spotyka sie pewnym facetem,zaiskrzyło odrazu z tego co mi mowiła zakochała sie w nim od pierwszego wejrzenia, on tez jakies uczucia do niej zywił,co chwilke sms itd...spedzili ze soba cudowna noc ,z tego co wiem to nie doszło do sexu ale jakies tam pieszczoty były.On podobno pracuje a w weekendy ma studia zaoczne i wypada mu co drugi d...
    • Jak Wam delikatnie dac do zrozumienia, ze Wasze stopy niekiedy nieprzyjemnie pachna? Jakie ewentualnie podjac z wlasnej inicjatywy dzialanie, jezeli powiedzenie wprost jest wykluczone( ze wzgledu na delikatnosc sytuacji )? Moze zaproponowac ( alternatywna gra wstepna??, ) kapiel stop i namaszczanie kremami, masaz palcow etc? Dziekuje za wsparcie Zycze przyjemnego weekendu
    • Przedstawie wam taką sytuacje. Umawiacie się na spotkanie z dziewczyną, w trakcie spotkania jest miło i przyjemnie. Jeżeli nie chcielibyście się z nią ponownie spotkać to czy mimo wszystko skłamalibyście, że zadzwonicie? Ściemniacie troszke dla zasady czy po prostu nic nie mówicie o ponownym spotkaniu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się