Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      wykluczony

wykluczony

(4 wyniki)
    • Ostatnio czujemy się oboje z mężem odstawieni na boczny tor przez jego brata i bratową. Mieszkamy ulicę od siebie, a widujemy się i kontaktujemy sporadycznie. Jesteśmy oboje dość rodzinni, mamy dobre relacje z rodzicami, dalszą rodziną - odwiedzamy się, często rozmawiamy, wiemy na bieżąco, co się u kogo dzieje. Natomiast szwagier ze szwagierką pod pozorem zapracowania i bycia zajętymi permanentnie nas unikają, kompletnie się nie interesują - po prostu wykluczyli nas ze swojego życia. Zastana...
    • Mam problemy zdrowotne, moim skromnym zdaniem nie są natury psychicznej, ale byłam u kilku lekarzy i każdy z nich słysząc, że problem dotyczy układu nerwowego i wiąże się z trudnościami z zasypianiem od razu stwierdza, że najpierw i koniecznie powinnam iść do psychologa, a potem ewentualne do nich wrócić i się badać. Według mnie powinno być odwrotnie, ale może się mylę? W każdym razie jeśli ich posłucham i pójdę do psychologa, co mam mu powiedzieć? Mam się dzielić swoimi przemyśleniami ...
    • ... jak wykastrować pamięć. lobotomia wykluczona
    • To bardzo biedny człowiek. Jego nie wolno karać, tylko natychmiast należy otoczyć opieką psychiatryczną. Hitlerowi także sie wydawało, że zbawi świat, a to były urojenie wielkościowe, typowie dla schizofrenii. Czy w kościele nie ma psychiatry, który zapisałby odpowiednie leki papciowi? Zapewne skończyłyby się wyzwiska, wypowiadane w chwili ataku, a potem gdy choroba zaniknie na chwilę, pojawiają się tłumaczenia, że co innego było na myśli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się