wykluczony

(5 wyników)
  • 21 dostałam okres, a 5 dni poźniej skończył się i strasznie zaczeły mnie bolec jajniki. Dodam, ze staramy sie o dzidzię. We wtorek mam hsg. help
  • jesli chodzi o rozyczke, wiem ze mozna sie zaszczepic. zastanawiam sie, co w sytuacji, gdy kobieta nie przechodzila, nie ma przeciwcial tokso? na to tez jest szczepionka?? chyba nie i dlatego nie wiem, jaki jest sens sprawdzania tych przeciwcial. wytłumaczcie nieswiadomej
  • Staram się już od lipca, jak na razie bez efektów. Miałam nadzieję, ze teraz się uda. Wczoraj w 24 dc byłam na wizycie kontrolnej u ginekologa.Badał mnie ginekologicznie, bez robienia usg. Stwierdził, że chyba zbliża się @, faktycznie od trzech dni boli mnie brzuch jak na co miesiąc. Cykle mam regularne co 25-26 dni, więc jutro lub pojutrze może nadejść @. Obserwuję cykl, dziś temperatura nadal jest wysoka, śluz kremowy-mało, szyjka wysoko. Mam jednak pytanie. Czy lekarz 10-...
  • Okres spóźnia się już dwa tygodnie. Byłam u lekarza i ten wykluczył ciążę. Interesuje mnie czy istnieje możliwość zajścia w ciążę jeśli się nie zabezpieczam.
  • Dziewczyny, pomóżcie. Orientujecie się, czy narkoza jest groźna dla bardzo wczesnej ciąży? Rzecz w tym,że właśnie rozpoczęliśmy starania, kiedy się dowiedziałam,że muszę mieć przeprowadzony zabieg w znieczuleniu ogólnym. W dniu zabiegu będzie to mój 19dc, natomiast staraliśmy się w 10 i 12dc, także nie można wykluczyć zapłodnienia. (Cykle mam zwykle 28/29dniowe). Powiedzcie czy dla tak małej(pewnie ok 5-dniowej) ciąży byłoby to groźne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się