Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      wykluczony

wykluczony

(25 wyników)
    • Kiedy tworzono takie stanowisko dla ministra Arłukowicza to napisałem, że to się nie uda i dziś po przedstawieniu czym chcę się zajmować nowy minister : "zespoły do spraw aktywizacji społecznej środowisk osób wykluczonych, legislacji i do spraw skarg indywidualnych. Podkreślił, że zasadą pracy jego biura jest koordynacja" potwierdzam swoje wcześniejsze prognozy bo myślenie o tym, że potrzebny jest minister by np. rozwieść kilka tysięcy książek czym się Arłukowicz chwali to lepiej jako p...
    • To lipa jesli trupow nie bedzie. Samo wykluczenie to pikus, i na tym pisszambo daleko nie zajedzie. Do zwyciestwa potrzebne sa trumny.
    • Wykluczeni to jednak przede wszystkim ludzie biedni z prowincji. Z całym szacunkiem dla mniejszości seksualnych, są ważniejsze problemy do rozwiązania. ---------------------- frogg.pl - przyjazna reklama: reklama social media + copywriting
    • Bez przesady. JKM ma swoje zdanie i je wypowiada, a pani wiejska nie decyduje o wykluczeniu kogoś z grona cywilizowanych ludzi. Ja tez mam duże wątpliwości co do do sensu paraolimpiady (zrobiono z niej w Polsce antidotum na fatalne występy na euro i w Londynie, grad medali i rekordów "niepełnosprawnych" (ha ha, niepełnosprawny: 212cm wzwyż, kpiny chyba) ma nas ukoić w błogim przeświadczeniu, ze jesteśmy wielcy. Nie o to w tych zawodach chodziło, i żaden "poprawny politycznie" dziennikarz ...
    • Interesujące, czy jest naprawdę jakaś siła nieczysta, że przy takich akcjach zawsze padają Jankeskie helikoptery? Może ich bożek jest większy jak nasz?.
    • Oj tam, wielki mi problem. Ważne żeby nie mówić ile kradną i marnują.
    • Niech Pan nie składa broni. I absolutnie nie rozstaje się ze swoją miłością. Wiem, że płaci Pan cenę za kredyty gotówkowe z pazernym oprocentowaniem. I gdyby nie te odsetki może już dziś miałby Pan płynnośc finansową. Nie spłacę Pana długów, ale mogę pomóc inaczej. Proszę o kontakt. romanntyk@o2.pl
    • No to teraz moherom łby popękają, głosować na PiSdzielców czy na PiSdzielców.
    • Dlaczego wszyscy (?) informatycy mówią "dilejt"? To jaka nierozwiązywalna zagadka
    • Popieram. Prezes powinien wyrzucic wszystkich, bo lata leca a on nie ma stanowiska na jakie zasluguje. A jak wszystkich wyrzuci, to moze zaczac od pocztku i przyjmowac tylko takich, ktorzy uroczyscie podpisza ze z chwila wstapienia do Pisu przestaja myslec. I wtedy bedzie dobrze, albo jeszcze lepiej.
    • 'Pracę w mediach publicznych dostali nie za swój standard dziennikarski, ale dlatego, że ich poglądy odpowiadały PiS-owi, a przede wszystkim prezesowi Jarosławowi Kaczyńskiemu.' Już to zdanie wystarcza w zasadzie... Znaczna częśc autorów bynajmniej nie wspiera PiS - ale za to nie dość gorąco popiera aktualną linię PO (ganiąc co najwyżej nie dość intensywne rozliczanie zbrodni PiS), jaka by ona nie była Media publiczne zdaniem autorów to takie, w których bryluje 'dziennikarstwo niezależne' o...
    • Wykluczenia i Ucieczki z Partii Inteligenci. Samowładztwo Mafiozów i ich Pacholow. To powolna śmierć czyli Agonia, jednej z Partii z Prawego skrzydła demokracji.
    • Pani Ewo. Od orzeczenia niepełnosprawności do realnej niepełnosprawności droga daleka a do niepełnosprawności w poruszaniu się jeszcze dalsza. Więc te 2.1 mln może sobie pani w buty wsadzić. A ilu jest niewidomych? Nie znalazła pani danych? W PZN jest 73 tys członków z czego 7% to niewidomi. A więc dla 5 tys osób chce pani urządzać ten cyrk z drukiem specjalnych kart? Jaja pani sobie robi?
    • Euroosil zero wystawil lepek z tylka swojego prezesika i pierdna to co ten mu nakazal. Ale swoje chcice na wyslizganie szefunia ma w dalszym ciagu.
    • dla czego na bogów członkowie tej sekty z założenia nie mogący być rodzicami zabierają głos w sprawach przekraczających ich granicę kompetencji - zajmijcie się pedofilstwem tematem wam z autopsji znanym ewentualnie ilością diabłów mieszczących na ostrzu szpilki ale nie palcie ludzi na stosach za stwierdzenie że ziemia jest okrągła!
    • Do komisji dolaczyc posla Chlebowskiego. Zobaczymy co powie PiS.
    • Niestety wiekszosc sektora bankowego skupia sie na zysku a nie na wyrownywaniu spolecznych zans i warunkow osobom z ekonomicznego marginesu, bo nie sa dla nich targetem. Dobrze ze chociaz dzialaja w Polsce Skoki, Banki Spoldzielcze i Kasy Spoldzielcze, bo na te w wiekszosci przypadkow moga liczyc mniej predysponowani do uslug bankowych.
    • PIS-komuchy nadal uważaja,że prawo ich nie obowiązuje.. PIS może korumpować i być skorumpowanym....
    • Obrzydliwe "pudło".A najbardziej się cieszy Caritas,to juz mówi wszystko.Młotek to potrzebny jest wszystkim członkom rzadu,żeby im wbić rozum do głowy.I to bolesnie.
    • Zrzucanie winy na innych to najwygodniejszy sposób rozwiązywania problemów w Niemczech. Przecież w Niemczech takie rzeczy się nie dzieją. Taka sama historia była po zawaleniu się archiwum w Kolonii. Przyczyną był wadliwie zbudowany (przez niemieckich inżynierów) tunel tramwajowy, ale winni oczywiście byli "robotnicy-imigranici". Nie da się też wykluczyć sabotażu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się