Forum Zwierzęta Forum weterynaryjne
ZMIEŃ
      wystraszony

wystraszony

(3 wyniki)
    • ...wczoraj ją przywiozłam od poprzednich właścicieli. Schowała sie za łóżko, dziś już powoli wychodzi, teraz siedzi na oknie. Tyle że nie je (czym sie mniej martwię) i co gorsza nie pije... Niczym nie mogę jej skusić, wokół niej stoja 3 miski z wodą i jedna z mlekiem i nic;( Jak długo kotka tak przeżyje? Wieźć ją już do lekarza? Ale to kolejny stres:(((
    • Kot moich rodziców (5 lat) zawsze chętnie wychodził na dwór, od paru dni (je normalnie) miauczy, jak chce wskoczyć na szafę i boi się wyjść za drzwi. próbowaliśmy "wystawić" go na dwór, po paru minutach wraca, a czasami trzęsąc się wraca przerażony. Zachowuje się jednym słowem dziwnie, generalnie nic mu na pierwszy rzut oka nie jest, ale tak jak już pisałam, stoi przed szafą żeby go podnieść (miauczy) jak się go nie postawi na szafie, w końcu wskoczy, boi się wychodzić na dwór. Ob...
    • mam problem moj pies ma 3 lata i od kilku dni nie chce wychodzic na spacery kladzie sie na klatce i nie chce dalej isc ,nie robi problemow tylko rano. wczesniej kochal spacery po obiedzie spacer trwal czasami 2 godziny i chodzil bardzo chetnie. a teraz kladzie sie na ziemi i nie ruszy sie chociaz dusi sie na smyczy. nie wiem co sie moglo stac i co moge zrobic zeby go przekonac spowrotem do spacerow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się