wystraszony

(3 wyniki)
  • Jastem obecnie w 36 tygodniu na poczatku sierpnia oczekuję że przyjdzie na świat moje 3 dziecko.Mój młodszy synek ma 13 lat więc rodziłam już dawno i to wtych czasach gdy poród rodzinny sie nikomu nie śnił.Tatuś mógł zobaczyć i przytulić żonę i dziecko w chwili odbioru ze szpitala. Mąż jest wystraszony a wręcz przerażony .(pierwsze dziecko rodziłam 36 godzin a drugie 18) Przeczytałam na forum dużo ciekawych porad (odkryłam je dopiero dziś) Bardzo proszę o porady jak przekonać przer...
  • Proszę o pomoc spodziewam się dziecka pierwszego w życiu,mam dopiero 22 lata i okropnie się boje ponieważ mieszkam w szwecji nie znam jeszcze dobrze języka jak ja sobie poradze?jedynie mój mąż zna szwecki ale komunikatywnie.Boje się bo trzeba chodzić na badania,zażywać w czasie ciąży kwas foliowy,tyle trzeba potrafić poradzić sobie a ja nie wiem jak i co nie mam pojęcia o dzieciach? proszę o wsparcie?
  • Planujemy z mężem, że starania o drugie dziecko rozpoczniemy w lipcu 2008. Pierwsze ma teraz 22 m-ce. A ja jestem co raz bardziej przerażona bo: 1.wymyśliłam sobie że zajdę w ciążę w lipcu, urodzę w kwietniu bo mi tak pasuje, po czym wchodzę na forum i okazuje się że dziewczyny się starają kilka miesięcy(ja nie miałam takiego problemu, stąd moje lekkie potraktowanie tematu:)) Boję się, że cały plan weźmie w łeb. 2. w trzecim miesiącu pierwszej ciąży wylądowałam w szpitalu z krwi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się