wystraszony

(3 wyniki)
  • Moje dziecko chce mnie wykonczyc dzisiaj na sekunde spusciłam ją z oka a ona ugryzła żaróweczke z choinki z tych mini tzw ryż, omało nie dostałam zawału, na szczeście nie były włączone do pradu i z opanowaniem namawiałam ją do plucia co też robiła później sama palcami jeszcze wyciągłam, a ten łobuz chrupał to jak cukierek, ale chleba i miesa to gryźć nie chce. Na szczęście sie nie pokaleczyła i nie zdażyła nic połknąć. Dobrze ze jestem blondi nie będzie widać jak siwieje z nerwów...
  • Słuchajcie, dziś aż się poryczałam ze szczęścia jak poczułam ruchy. Noc miałam ciężką ze wzgledu na starszaka i powiem szczerze nie bardzo koncentrowałam się w nocy na ruchach. Dziś wstałam o 6 i widzę, że mój brzuch wygląda zupełnie inaczej. Nie dość że jest nisko to jeszcze na samym środku odznacza się jakaś twarda kula. Jeszcze w piątek pupa małej była bardziej na boku. Zaczęłam obmacywać ten brzuszek ale on ani drgnie. No to ja głębokie wdechy, a mała nic. Kombinowałam różnymi...
  • Myślałam, że mi wody odeszły więc pojechałam bo lekarz z porodówki twierdził, że mogą zatrzymac poród. Na szczęście okazało się, że to tylko wydzielina śluzowa (czyżby czop???). Niestety przez tą całą akcję przepadła mi wizyta u gina, a izba przyjęc poinformowała mnie, że oni zwolnień nie wypisują, no więc musiałam pojechac do prywatnej kliniki i prosic by mnie jakis lekarz przyjął. Zgodzili się bez problemu ale musiałam czekac godzinę. Lekarka z LIMu podczas badania potwierdził...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się